Υγεία | 06.04.2015

Στην περιστολή δαπανών και τη συνεργασία με άλλους φορείς η βαρύτητα - Ποιοι απαρτίζουν το νέο ΔΣ

Την περιστολή των δαπανών του Οργανισμού και την άμεση συνεργασία του με όλους τους δημόσιους φορείς υγείας έθεσε ως βασικές προτεραιότητες της προεδρίας του ο νέος επικεφαλής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, μιλώντας στο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του.
 
Μετά από ενημέρωση από την απερχόμενη πρόεδρο κυρία Τζένη Κρεμαστινού και το Γενικό Διευθυντή κ. Θεόδωρο Παπαδημητρίου, ο κ. Γιαννόπουλος μετέβη σε όλους τους χώρους του Οργανισμού γνωρίζοντας τους υπαλλήλους (διοικητικούς, ιατρούς, νοσηλευτές) των διευθύνσεων καθώς και το γνωστικό αντικείμενο τους.
 
Η θητεία του κ. Γιαννόπουλου λήγει στις 10 Μαρτίου 2017. Η νέα σύνθεση του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει ως εξής:
 
α. Γιαννόπουλος Αθανάσιος, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α., τακτικό μέλος και Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Βατόπουλο Αλκιβιάδη Καθηγητή Μικροβιολογίας της Ε.Σ.Δ.Υ.
β. Πανταζής Ευστάθιος, Δικηγόρος-Κοινωνιολόγος, τακτικό μέλος και Αντιπρόεδρος,
γ. Πανατοπούλου Ευσταθία του Σωτηρίου, Μοριακή Ιολόγος, Δ/ντρια Ιολογίας Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», με αναπληρώτρια την Κοντού Μαρία, Βιοχημικό Msc.
δ. Λαγοπάτη Νεφέλη, Φυσικός MSc Ιατρικής Φυσικής, Ακτινοφυσικής, PhD Βιολογίας-Νανοτεχνολογίας, ως αναπληρωματικό μέλος.
ε. Κουφάκης Αντώνιο, Προϊστάμενος της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης, ως τακτικό μέλος-εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας με
αναπληρώτρια την Παρασκευοπούλου Παναγιώτα Προϊσταμένη της Δ/νσης Οικονομικής Εποπτείας Φορέων Γενικής Κυβέρνησης.
στ. Κουντουράς Δημήτριος, Ιατρός, Ειδικός Παθολόγος-Ηπατολόγος, ως τακτικό μέλος-εκπρόσωπο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αναπληρωτή του τον Καραϊσκο Δημήτριο, Ψυχίατρο.

 

protothema.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα