Αθλητισμός | 29.05.2015

Τα σκάφη άρχισαν να τερματίζουν γύρω στις 18.00 αφού στην διαδρομή τους συνάντησαν ευνοϊκούς ανέμους, έντασης 17-19 knofs από τις 310°

Την Πέμπτη 25/5/2015 τα σκάφη άφησαν την φιλόξενη Σητεία αφού πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη inshore ιστιοδρομία ξεκινώντας στις 11.00.

Αφού τερμάτισαν την συγκεκριμένη ιστιοδρομία περνώντας μέσα από βαθμολογικές πόρτες συνέχισαν στην 5η offshore αφήνοντας αριστερά το σύμπλεγμα των νήσων Διονυσιάδων και πλέοντας προς τον Άγιο Νικόλαο.

Τα σκάφη άρχισαν να τερματίζουν γύρω στις 18.00 αφού στην διαδρομή τους συνάντησαν ευνοϊκούς ανέμους, έντασης 17-19 knofs από τις 310°.

 Στην 4η ιστιοδρομία προκρίθηκε το σκάφος SIMERA με κυβερνήτη τον Μ. Καρβελλά από τον ΙΟΗ από την Β κατηγορία, στην δεύτερη θέση το σκάφος WATER GIPSY  από την Α κατηγορία με κυβερνήτη τον Ι. Μαραγκουδάκη από τον ΠΟΙΑΘ και 3ο το σκάφος EL VIENTO με κυβερνήτη τον Η. Κοβατζή από τον ΝΟΓΚ από την κατηγορία Α.

Ενώ στην 5η ιστιοδρομία προκρίθηκαν και πάλι το σκάφος SIMERA  στην 1η θέση, το σκάφος WATER GIPSY στην 2η θέση και το σκάφος EL VIENTO στην 3η θέση.

Έτσι τα Overall αποτελέσματα μέχρι στιγμής ανετράπησαν και προηγείται το σκάφος SIMERA με 11 βαθμούς ποινής, έπεται το σκάφος PEGA με 14 βαθμούς ποινής και στην 3η θέση το σκάφος EL VIENTO. Ενώ ανά κατηγορίες, προηγείται στην Α κατηγορία σκάφος PEGA με κυβερνήτη τον Ι. Παλλήκαρη και στην κατηγορία Β το σκάφος  SIMERA με κυβερνήτη τον Μ. Καρβελλά.

Οπότε σήμερα τελευταία ημέρα του Cretan Union Cup 2015, όλοι αγωνιούν για την έκβαση και τα αποτελέσματα τα οποία μπορούν να ανατρέψουν τα προγνωστικά, μετά τις δύο τελευταίες inshore ιστιοδρομίες.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα