Αθλητισμός | 11.01.2015

Ο Νίκος Αναστόπουλος στάθηκε στην παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ και την κατάθεση ψυχής που έκαναν οι παίκτες του απέναντι στην Κέρκυρα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά σε ένα γνώριμο περιβάλλον και είναι σημαντικό για εμένα. Όσον αφορά το παιχνίδι, θα σταθώ στην εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ΟΦΗ έτσι έπρεπε να είναι, να βγάζει πάθος και ενέργεια. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε.

Η Κέρκυρα έμεινε με 10 παίκτες και αν ήμασταν προσεκτικοί, ίσως το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Αλλά θα σταθώ στην προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου, αυτός είναι ο ΟΦΗ και αυτήν την εικόνα θα βγάζουμε όσοι και αν είμαστε", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ και συνέχισε:

"Υπάρχουν προβλήματα γενικής μορφής, παίκτες απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι, τα αφήσαμε έξω από το γήπεδο και τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο κατέθεσαν και την ψυχή τους. Ο ΟΦΗ έχει και σήμερα και αύριο. Είναι τέτοιος σύλλογος, ο οποίος παρά τα προβλήματα που έχει τα τελευταία χρόνια, παραμένει όρθιος.

Η δουλειά όλων μας είναι να τον κρατήσουμε όρθιο. Επειδή ξέρετε ότι πάντα κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, το λέω για εκείνους που δεν το γνωρίζουν. Ο ΟΦΗ είναι μέρος της προπονητικής μου καριέρας οπότε είναι δύσκολο να αφήσω στο παρελθόν να αφήσω υπονοούμενα για τον σύλλογο. Τα λέω αυτά για εκείνους που δεν με γνωρίζουν και όχι για εκείνους που με γνωρίζουν".

Για τον κόσμο, είπε: "Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοήθησε, ο ΟΦΗ έχει αύριο και θα το δείξουμε. Δεν ήρθα στον ΟΦΗ για τα λεφτά. Μου οφείλονται, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα και ποτέ δεν έκανα προσφυγή. Δεν είμαι τύπος που βγάζει στην δημοσιότητα τα εσωτερικά της ομάδας. Είχα προτάσεις αλλά επειδή είμαι δεμένος συναισθηματικά με την ομάδα αλλά επειδή έχουμε περάσει πολλά με την ομάδα, δεν μπορούσαμε να το ξεχάσουμε. Για να κάνουμε μεταγραφές, υπάρχει μια διαδικασία".

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα