Αθλητισμός | 07.02.2015

Ακόμα και "χ" να έληγε το ματς δεν θα έμενε ευχαριστημένος ο Νίκος Αναστόπουλος, όπως δήλωσε στην Συνέντευξη τύπου.

Ο προπονητής του ΟΦΗ μιλώντας στην Συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ανέφερε ότι ακόμα και ισοπαλία να έληγε το ματς δεν θα έμενε ικανοποιημένος λόγω της πολύ καλής εμφάνισης και των ευκαιριών που δημιούργησαν οι "ασπρόμαυροι" ενώ αναφέρθηκε για το πέναλτι που ζήτησαν στο τέλος πάνω στον Τζορτζ, τονίζοντας ότι ήταν πέναλτι!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Θα έλεγα πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι και χάσαμε ένα εικοσάλεπτο .Το παιχνίδι θα ήταν αλλιώς αν είχαμε βάλει το γκολ με τον Κουτσιανικούλη. Ειδικά στον δεύτερο ημίχρονο η μία φάση να διαδεχόταν την άλλη. Δεν θυμάμαι την τελευταία 3ετια να έχει παίξει τόσο καλά η ομάδα.  Είχαμε και τα δύο δοκάρια. Θέλω να ανοίξω μια παρένθεση εδώ. Επειδή καταλαβαίνω τους διαιτητές και είναι άνθρωποι και κρίνονται να πάρουν μια απόφαση σε κλάσματα μπορούν να κάνουν λάθη. Θέλω να κάνω αναφορά για την φάση του πέναλτι. Νομίζω ότι είναι. Όταν ένας παίκτης είναι από μπροστά και δέχεται την μπάλα δεν έχει λόγο να πέσει. Και Χ να έληγε το παιχνίδι ήταν αποτυχία μεγάλη για εμάς. Αυτή την ομάδα την πήραμε έρμαιο και την κάναμε ο μάδα με τον Νίκο Μαχλά.  Η επόμενη μέρα είναι Κυριακή και έχει ο Θεός. Ο ΟΦΗ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Ήταν 3-1 το ματς και παίξαμε την μπάλα μας. Δώσαμε μια μεγάλη μάχη την Δευτέρα και σήμερα το πλήρωσαν τα παιδιά. Έδωσαν την ψυχή τους πάντως και έτσι θα γίνεται."

Για το θέμα των μεταγραφών ο Νίκος Αναστόπουλος ανέφερε:

 "Για τις μεταγραφές είναι ένα κομμάτι που θα ασχοληθεί ο Νίκος (σ.σ. Μαχλάς) από την Δευτέρα και θα δούμε τι μπορεί να κάνει για να μπορούν να υπάρξουν και ανάσες. Έχουμε δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο από το ματς με τον Πανθρακικό και στην συνέχεια με τα ίδια παιδιά όμως θα χρειαστεί και ξεκούραση. Εγώ και το ματς να έληγε σήμερα 3-3 δεν θα ήμουν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Σήμερα υπήρξε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο."

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα