Αθλητισμός | 04.02.2015

Οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου μετά την μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΟΚ με 3-1

Δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος ο Νίκος Αναστόπουλος μετά από την επιτυχία κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου ο ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 3-1 και έδειξε ότι παρά τα πολλά προβλήματα παραμένει ζωντανός και με δικά του παιδιά!

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΟΦΗ

Mε τα γνωστά προβλήματα να μπορείς να μπαίνεις στο γήπεδο και να τα αφήνεις έξω είναι κάτι μεγάλο. Ορισμένοι παίκτες είχαν προβλήματα και ζητούσαν αλλαγή. Μόνο μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ θα μπορούσε να ανταπεξέλθει. Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να μας απειλήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού εκτός από τα στημένα που έχει μια υπεροπλία. Θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολύ καλή τακτική και φεύγαμε γρήγορα σε αιφνιδιασμούς. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής της επιτυχίας ανήκει στους παίκτες. Κάποιοι παίκτες ζητούσαν αλλαγή και έδειξαν μεγάλη ψυχή για να συνεχίσουν. Αυτή η νίκη δίνει και ένα κουράγιο και στον Νίκο Μαχλά που είναι πρωτεργάτης της κίνησης και άλλους ανθρώπους-γιατί είναι κρίμα και αλητεία- να λέτε αν θα παίξουμε η όχι. 4 παιδιά ήταν από την Κ20 και παίξαμε και μπάλα. Ο κόσμος μας αποθέωσε γιατί είδε μια ομάδα που έπαιξε μπάλα και άλλα. Η ομάδα είναι τέτοια που και με 5 να παίζουμε θα καταθέταμε ψυχή. Και τον Ολυμπιακό θα κερδίζαμε αλλά μας κόστιζε η απειρία. Ο κόσμος μας χειροκρότησε και τότε. Αυτή η νίκη μας δίνει κουράγιο και μας δίνει μια νίκη για την συνέχεια. Μην με ρωτήσετε ποια είναι η συνέχεια. Αύριο είναι Πέμπτη…

Για τον τραυματισμό του Τζορτζ: "Υπάρχει ένα διάστρεμμα, θα πάει στον γιατρό απόψε και θα δούμε στην συνέχεια τι και πως".

Για άλλη μεταγραφή: "Δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Θα δούμε και αν και εφόσον έχουμε δυνατότητες"

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα