Αθλητισμός | 14.01.2015

Οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου μετά την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 3-1.

Στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στον αγώνα με τον Παναιιτωλικό στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος του αγώνα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ επσήμανε στην κάμερα της Nova: «Ήταν μια περίεργη μέρα για εμάς. Είχαμε προβλήματα τόσο διοικητικά, όσα και με κάποιους παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών. Στέκομαι στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες. Σταθήκαμε αξιοπρεπώς»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Συνέντευξη τύπου ο "Αλενατόρε"

Σε ερώτηση για το αν "πρέπει να αγωνίζεται ο ΟΦΗ με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει", ο τεχνικός του ΟΦΗ απάντησε με ξεκάθαρο τρόπο λέγοντας πως "εδώ έχουν γίνει άλλα, ο ΟΦΗ σας πειράζει; Έχουν γίνει τρομερά πράγματα, ο ΟΦΗ σας φταίει; Ο ΟΦΗ δεν είπε ότι δεν πληρώνει, του είχε δοθεί μια διορία, έδωσε τα χρήματα και παίξαμε. Αν εξαιρέσουμε 6-7 ομάδες, οι άλλες ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα; Στον ΟΦΗ θα εφαρμοστούν όλοι οι νόμοι; Εμείς δεν είπαμε ότι δεν πληρώσαμε. Επειδή με ρωτήσατε, σας απαντώ. Στο παρελθόν έχουν γίνει πράγματα και θαύματα, ο ΟΦΗ σας πειράζει;"

Όσον αφορά το ματς στάθηκε στην ψυχολογία των παικτών του και όσα προηγήθηκαν λέγοντας ότι "περάσαμε μια δύσκολη μέρα, γενικής φύσεως, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά. Όπως καταλαβαίνετε, η αποστολή μας σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια καλή ομάδα που γίνεται καλύτερη όταν παίζει στην έδρα της, είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολέψει το έργο μας. Αυτοί που μείνανε, προσπάθησαν. Έχουμε τρία δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια και από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ θα βρει τον δρόμο του. Δεν θα ήθελα να πω αναλυτικά τι και πως, είναι γνωστά τα πράγματα. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε αλλά γνωρίζετε ότι σε τέτοια ζητήματα το μυαλό μας είναι αλλού. Είχαμε τα προβλήματα μας, είναι γνωστά αλλά από εκεί και πέρα προχωράμε. Το Σάββατο έχουμε ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, το έργο μας παραμένει δύσκολο γιατί δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Ο ΟΦΗ έχει δρόμο και όλα θα πάνε καλά".

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα