Αθλητισμός | 30.03.2013

Περιχαρής εμφανίστηκε ο Αγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Πλατανιά επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, με τον Μακεδόνα τεχνικό να παραδέχεται πως η χανιώτικη ομάδα δεν έκανε καλό παιχνίδι, ωστόσο πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και αυτό είναι που μετράει. Ο Φάμπρι από την άλλη πλευρά μίλησε με σκληρά λόγια για τους παίκτες του λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορούν να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Αγγελος Αναστασιάδης επεσήμανε: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα πάρα πολύ κρίσιμο ματς για μας και για τον Παναθηναϊκό. Εμείς θέλαμε τη νίκη για άλλους λόγους και ο Παναθηναϊκός για τα πλέι οφ. Είμαι ευχαριστημένος μόνο από το αποτέλεσμα. Κάναμε άσχημο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε καλύτερες κόντρα επιθέσεις, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν βγάλαμε τις επιθέσεις που έπρεπε για να σκοράρουμε και να φορτώσουμε με άγχος τον αντίπαλο.
Είχαμε σε πολύ άσχημη μέρα πολλούς παίκτες. Μάλλον φταίω και εγώ γιατί δεν είδα πολύ φρέσκια την ομάδα μου. Πρέπει να το δω αυτό. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε με ένα συγκεκριμένο τρόπο να σκοράρει, κάτι που για μας ήταν πάρα πολύ εύκολο να το εξουδετερώσουμε τις περισσότερες φορές».
Σε ερώτηση εάν ο Παναθηναϊκός είναι τόσο κακός που χάνει από μια ομάδα με μέτρια απόδοση είπε: «Αυτό είναι δικό σας συμπέρασμα. Δεν είπα ότι είναι κακός ο Παναθηναϊκός. Μπορώ να πω ότι υπήρχε πολύ μεγάλο ψυχολογικό βάρος και για τις δύο ομάδες, περισσότερο για τον Παναθηναϊκό. Εμείς είχαμε δύο αποτελέσματα.
Είναι και άλλα πράγματα που συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι. Μέχρι να γίνει η αλλαγή του Μπέλιτς είχαμε προβλήματα. Μετά ηρέμησε η ομάδα. Είχαμε μια μέτρια μέρα απλά είχαμε το αποτέλεσμα. Άλλες φορές είχαμε καλύτερη απόδοση και δεν πήραμε αποτέλεσμα. Να ευχηθώ στον Παναθηναϊκό να βρει το δρόμο του».

Από την άλλη πλευρά απογοητευμένος από την εικόνα των παικτών του, παρουσιάστηκε ο Φάμπρι μετά το νέο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Πλατανιά. Ο Ισπανός τεχνικός μάλιστα δίστασε να χαρακτηρίσει λίγους τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού»

«Είναι μια θλιβερή και δύσκολη κατάσταση τόσο για μένα όσο και για όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω εάν όλοι έχουμε συναίσθηση και εάν όλοι γνωρίζουμε τι παίζαμε απόψε. Τι διακυβεύονταν απόψε. Στα πρώτα 10-15 λεπτά είχαμε λανθασμένη συμπεριφορά, ήμασταν σχεδόν υπνωτισμένοι. Μετά περάσαμε όλο τον αγώνα προσπαθώντας να πολεμήσουμε για αυτά τα 10-15 λεπτά», είπε αρχικά ο Φάμπρι.
Και πρόσθεσε: «Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν παίκτες που δεν θα έπρεπε να παίζουν στην ομάδα, παίκτες με αίμα και αρχ…α για να φορούν αυτή τη φανέλα. Αυτή τη στιγμή και από εδώ και στο εξής ο Παναθηναϊκός πρέπει να σβήσει τους παλιούς λογαριασμούς και να κάνει νέους.
Να δει ποιοι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν να φορούν αυτή τη φανέλα γιατί ορισμένοι δεν μπορούν να τη φορούν. Δεν πήραμε κάτι γιατί δεν πετύχαμε γκολ. Διότι όταν ένας παίκτης έχει μπροστά του το τέρμα και πηγαίνει προς τα πίσω, οπότε δεν ξέρω εάν θέλει να πετύχει γκολ ή να κάνει το αντίθετο.
Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένος. Νομίζω ότι διακυβεύονταν πολλά απόψε. Αυτοί που διοικούν πρέπει να δουν καθαρά την κατάσταση, να δουν ποιος αξίζει και ποιος όχι. Να χτυπήσουν γροθιά στο τραπέζι. Αυτή είναι η άποψή μου για τη θέση του συλλόγου και την ιστορία που έχει.
Μιλάω για όλα αυτά ενώ έχω σιωπήσει σε προηγούμενες συνεντεύξεις Τύπου. Κοίταξα να είμαι σωστός και ευγενικός. Το έπραξα όταν παίξαμε με τον Άρη και σε άλλα ματς. Έφτασε η ώρα να βγάλουμε τα χέρια μπροστά από το πρόσωπο και να δούμε με σαφήνεια».
Οταν ρωτήθηκε αν υπάρχουν παίκτες που δεν υπακούουν στις εντολές του, απάντησε: «Υπάρχουν παίκτες που ναι μεν αξίζει να παίζουν στην ομάδα αλλά και παίκτες που δεν ξέρω αν έχουν το αίμα, την ψυχή, τα καρύδια και ποδοσφαιρική ποιότητα για να φορούν αυτή τη φανέλα».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα