Κρήτη | 02.05.2013

Μοιράστηκαν 1.200 τσάντες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Περισσότερες από 600 άπορες οικογένειες παρέλαβαν σήμερα τρόφιμα και οπωροκηπευτικά από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο. Πρόκειται για την δεύτερη Πασχαλινή διανομή τροφίμων που πραγματοποιήθηκε από νωρίς το πρωί, με τους δικαιούχους να παραλαμβάνουν πάνω από 1200 τσάντες με τρόφιμα μακράς διαρκείας και οπωροκηπευτικά.


Η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου που ήταν παρούσα στην σημερινή διανομή, ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την συγκέντρωση των τροφίμων τους μαθητές του 6ου και 44ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου, του δημοτικού σχολείου Βασιλειών, όπως επίσης την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, και την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, που κινητοποιηθήκαν για το σκοπό αυτό. Η αντιπεριφερειάρχης παράλληλα ευχαρίστησε τους απλούς πολίτες που τις τελευταίες ημέρες πέρασαν αυθόρμητα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Ηράκλειο και έδωσαν  τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες.
Αξίζει να επισημανθεί ότι στις 2 Πασχαλινές διανομές, οπωροκηπευτικά πρόσφεραν οι συνεταιρισμοί, «Νότος», «Κρητικό Περβόλι», και «Ανατολή», από την Ιεράπετρα ενώ σήμερα ενισχύθηκαν και 50 οικογένειες από το Συνδικάτο Οικοδόμων ν. Ηρακλείου.
«Η ηγεσία της Περιφέρειας Κρήτης με συντονισμένες ενέργειες καταβάλλει συνεχώς προσπάθειες για την ανακούφιση, όσο το δυνατόν, των οικογενειών σε  όλη την Κρήτη μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων. Οι κοινωνικές ανάγκες είναι μεγάλες, και η προσπάθεια αυτή συνεχώς θα αναπτύσσεται με στόχο την παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη» είπε στις δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα