Αθλητισμός | 31.07.2013

Αιχμές άφησε ο ΑΟΧ για την μη διεξαγωγή του φιλικού με τον ΟΦΗ στα Χανιά.

Η έλλειψη ...καλού γηπέδου στα Χανιά  μετέφερε την την έδρας του αγωνα γεγονός που στεναχώρησε τους ανθρώπους της χανιώτικης ΠΑΕ που εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

"Φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ομάδος μας και του ΟΦΗ πρόκειται να διεξαχθεί την Πέμπτη 1/8 στις 19:30 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Το παιχνίδι ζητήσαμε να διεξαχθεί στο στάδιο Περιβολίων , αλλά ο Δήμος Χανίων δεν το παραχώρησε λόγω προγραμματισμένης συντήρησης του χλοοτάπητα.

Προτάθηκε στην ομάδα του ΟΦΗ η διεξαγωγή του ανωτέρω αγώνα να πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, κάτι το οποίο αρνήθηκε η ο ομάδα του Ηρακλείου λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του σταδίου αλλά και της έλλειψης στοιχειωδών γηπεδικών υποδομών για διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα επαγγελματικών ομάδων...

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αντιπρότεινε το φιλικό να διεξαχθεί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο αφού και στο Θ.Βαρδινογιάννης πραγματοποιούνται εργασίες κάτι το οποίο τελικά αποδεχθήκαμε. Όπως αποδεικνύεται στη πράξη ο αγωνιστικός αλλά και οικονομικός σχεδιασμός της ΠΑΕ ΑΟΧ ανατρέπεται αφού όχι μόνο τα προσδοκώμενα έσοδα για την ομάδα μας δεν θα προκύψουν , όχι μόνο θα στερηθούν οι Χανιώτες φίλαθλοι ένα σπουδαίο παιχνίδι αλλά θα υπάρξει και οικονομική επιβάρυνση της ΠΑΕ".

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα