Αθλητισμός | 14.01.2015

Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην Κρήτη έχουν αποκολλήσει ένα μεγάλο μέρος της οροφής του Παγκρήτιου Σταδίου

Οριστική αναβολή στο παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκας. 

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από χθες στην περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα να αποκολληθεί ένα μεγάλο μέρος της οροφής του Παγκρητίου. 

Οι αρμόδιοι φορείς ζήτησαν να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις ένας πραγματογνώμονας για να διαπιστώσει πως έχει ακριβώς η κατάσταση. 

Εκείνος έκρινε ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκόλλησης και άλλου τμήματος της οροφής, κάτι που σημαίνει ότι το γήπεδο δεν μπορεί σήμερα να φιλοξενήσει το παιχνίδι, κρίνοντας το ακατάλληλο. 

Βάσει κανονισμών η αναμέτρηση θα πρέπει να γίνει αύριο την ίδια ακριβώς ώρα (15:00) που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Ωστόσο ακόμη κανείς από τους υπεύθυνους δεν είναι σε θέση να διαπιστώσει εάν αυτό είναι δυνατό. 

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι εάν -τελικά- γίνει το παιχνίδι αύριο τότε θα πρέπει να μετατεθεί το παιχνίδι του Πανιωνίου της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό από το Σάββατο σε Κυριακή καθώς δεν θα έχουν συμπληρωθεί οι 48 ώρες που ορίζει ο κανονισμός, ως απαιτούμενος χρόνος ανάμεσα σε δύο ματς. 

Εκτός του αγώνα του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο, δεν θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νίκη Βόλου, λόγω της αποβολής της τελευταίας από το πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή ακόμη δεν είναι γνωστό εάν θα γίνει και η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό, κάτι που εξαρτάται από εάν οι Κρητικοί να μπορέσουν να καλύψουν τα χρέη τους μέχρι την προθεσμία που τους έχει δοθεί από τη Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση της Super League:

"Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απόφασης της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Νομού Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης και για λόγους ασφάλειας ο αγώνας ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, δε θα διεξαχθεί."

sport-fm.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα