Πολιτισμός | 11.12.2014

Πόζαραν γυμνές στην εξοχή για να συγκεντρώσουν χρήματα για τα νοσηλευτικά ελικόπτερα που πιλοτάρει ο Δούκας του Cambridge

Σχεδιάζουν να στείλουν στον πρίγκιπα Williαm ένα αντίγραφο από το ημερολόγιο με τις γυμνές αγρότισσες, το οποίο θα βοηθήσει ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τα ελικόπτερα που πιλοτάρει.

Μια ομάδα γυναικών ηλικίας από 19 έως 50 ετών τα... αποκάλυψαν όλα με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για την ενίσχυση των νοσηλευτικών ελικοπτέρων των οποίων πιλότος είναι ο δούκας του Cambridge.

Οι 14 γυναίκες από την επαρχία του  Huntingdon τόλμησαν να ποζάρουν γυμνές στην εξοχή.

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο αγγλικός Τύπος οι  γυναίκες, απεικονίζονται να οδηγούν τρακτέρ, να περπατούν στην ύπαιθρο φορώντας μόνο μπότες ιππασίας, άλλοτε ξαπλωμένες στα άχυρα αλλά και να τεμαχίζουν καυσόξυλα. 

Μάλιστα δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μόνο με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη, μια φωτογραφία προορισμένη για τον μήνα Δεκέμβριο του ημερολογίου.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την 49χρονη φωτογράφο Julie Ayres, από τα περίχωρα του  Cambridge και την Stevie Thory, από το Coates του Liverpool.

«Ήθελαν να δημιουργήσω εδώ και πολύ καιρό ένα ημερολόγιο. Είμαι γεννημένη στην επαρχία και μου φαινόταν καλό θέμα», λέει η Julie

«Ήταν καταπληκτικές και τις θαυμάζω για ό,τι έκαναν για φιλανθρωπικό σκοπό. Σκοπεύουμε να στείλουμε ένα αντίγραφο στον πρίγκιπα William, ελπίζω να του αρέσει», συμπληρώνει. 

 

protothema.gr
 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα