Αθλητισμός | 30.11.2013

Ο φροντιστής, είχε... έμπνευση

Μάτωσε η φανέλα του στο χτύπημα που δέχθηκε στη μύτη (υπέστη κάταγμα τελικά) και φυσικά βάσει κανονισμών έπρεπε να την αλλάξει. Αυτό και έγινε. Συνέχισε και ύστερα από λίγα λεπτά ξαναμάτωσε. Αλλαξε εκ νέου φανέλα (δεύτερη). Λίγο αργότερα, η ίδια ιστορία.

Η μύτη του δεν σταμάταγε να βγάζει αίμα. Φόρεσε τρίτη φανέλα. Η αιμορραγία δεν τον άφηνε σε ησυχία. Υπήρχε και τέταρτη φανέλα στον πάγκο και τη φόρεσε. Απέμεναν λίγα λεπτά και τι πρωτότυπο... ξαναμάτωσε. Αλλη φανέλα δεν υπήρχε στον πάγκο. Δεν γινόταν, όμως, να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες, ήθελε να κρατήσει το 3-1 για την περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο προπονητής πάγωσε. Θα έπρεπε να τον βγάλει. Ο φροντιστής, όμως, είχε μια... έμπνευση. Πετάχθηκε δίπλα στην μπουτίκ της ομάδας, αγόρασε μια φανέλα του ποδοσφαιριστή και του την έδωσε. Η καταπληκτική αυτή ιστορία έχει πρωταγωνιστή τον Σβεν Μπέντερ.

Ο αμυντικός χαφ της Ντόρτμουντ άλλαξε πέντε φανέλες στο ματς με τη Νάπολι, με την τελευταία να είναι αγορασμένη από την μπουτίκ! Οσοι έβλεπαν το ματς το βράδυ της Τρίτης θα αντιλήφθηκαν τις συνεχόμενες αλλαγές. Εύγε στον φροντιστή!

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα