Αθλητισμός | 30.03.2013

Ένα ακόμη "Σουτ από την περιφέρεια" πραγματοποίησε το Ρέθυμνο Aegean στο Δημοτικό σχολείο στο Ρουσσοσπίτι και όπως αναφέρει στη ανακοίνωση του ιστότοπου της ρεθυμιώτικης ομάδας, υπήρξε ενθουσιασμός από τα παιδιά.

Η ανακοίνωση της ομάδας:
"Ο Marc Carter και ο Αντρέας Σιζόπουλος που τους συνόδευαν ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Δημήτρης Τζέτζος και η Φωτεινή Παπαδοπετράκη από της δημόσιες σχέσεις της ομάδας, επισκέφτηκαν το Ρουσσοσπίτι και το πολύ όμορφο Δημοτικό σχολείο, όπου τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τα παιδιά και οι δάσκαλοι.
Οι παίκτες μας έπαιξαν μπάσκετ με τα παιδιά και μοίρασαν πολλά αυτόγραφα και τα αναμνηστικά δώρα που προσφέρει η AVINOIL που είναι και ο επίσημος υποστηρικτής του προγράμματος.
Στην συνέχεια η διευθύντρια του σχολείου κα Μένη Εμμανουηλίδου ξενάγησε τους αθλητές μας στους κήπους του σχολείου, όπου τα παιδιά καλλιεργούν όλα τα είδη των λαχανικών, συμμετέχοντας σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα γεωργίας.
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί για την υποδοχή και συγχαίρει τους δασκάλους και τους μαθητές για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και εύχεται πάντα καλή πρόοδο".

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα