Αθλητισμός | 30.06.2015

Πολύ κοντά στην παραμονή του για μια ακόμη φορά στην Α2 βρίσκεται το πόλο του ΟΦΗ, μετά την εξαιρετική του παρουσία στην πρώτη φάση των πλέι-άουτ που έγινε στην Αθήνα.

Ο ΟΦΗ με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 4 παιχνίδια, έχει πλέον την κατάσταση στα χέρια του και θα περιμένει την τελική φάση που θα γίνει 18-19 Ιουλίου στα Χανιά για να σφραγίσει τη σωτηρία του.

Ο ΟΦΗ ήδη έχει βάλει αρκετές ομάδες από κάτω του στην κατάταξη με 8 βαθμούς (οι τρείς τελευταίοι υποβιβάζονται).

«Είμαστε σε πολύ καλή θέση. Τα παιδιά έκαναν ότι μπορούσαν και έφεραν σημαντικά αποτελέσματα και η ομάδα έχει την κατάσταση στα χέρια της για την παραμονή στην κατηγορία. Θα πάμε στα Χανιά με το ίδιο πάθος και συγκέντρωση για να καθαρίσουμε την παραμονή μας. Ισως και μια νίκη να είναι αρκετη, αλλα εμείς θα παλέψουμε και τα τρία παιχνίδια για κάθε ενδεχόμενο» δήλωσε ο Έφορος πόλο του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ του ΟΦΗ:

ΟΦΗ-Ρέθυμνο 8-3

8λεπτα: 1-0, 5-2,1-0, 1-1

Tα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Παπανικολάου 1, Καλομενίδης 2, Βασιλάκης 1, Γεωργόπουλος 1, Γιαννάκης 2, Κλίμος 1.

Ιωνικός-ΟΦΗ 13-13

Τα 8λεπτα: 2-1,2-5, 6-3, 3-4

Tα γκολ του OΦΗ πέτυχαν οι: Παπανικολάου 2, Κόκκινος 1, Καλομενίδης 1, Βασιλάκης 3, Γιαννάκης 2, Λιονταράκης Μ. 1, Κλίμος 3.

ΟΦΗ-Μύλωνας 13-11

Τα 8λεπτα: 4-0, 4-6, 3-2, 2-3

Tα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Παπανικολάου 2, Κόκκινος 1, Βασιλάκης 1, Γιαννάκης 3, Κλίμος 5, Λιονταράκης Ζαχ. 1.

ΟΥΚ Βόλου-ΟΦΗ 5-5

Τα 8λεπτα: 1-0, 2-2, 1-1, 1-2.

Tα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Παπανικολάου 4, Κλίμος 1.

Hσύνθεση του ΟΦΗ στα παιχνίδια:

ΟΦΗ (Μιράλης): Tσαβολάκης,Παπανικολάου, Κόκκινος, Καλομενίδης, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Τσοπανίκος, Γιαννάκης, Λιονταράκης Μαν. Κλίμος, Σπυριδάκης, Λιονταράκης Ζαχ. Καβουσανός, Βάλσαμος, Γουρέλης.

H βαθμολογία

Χανιά 10 βαθμούς

Γερακας 10

ΟΦΗ 8

Ιωνικός 7

Ρέθυμνο 5

ΟΥΚ Βόλου 2

Μύλωνας 1

Λαμία 0

Η τελική φάση (Χανιά- 18-19 Ιουλίου)

Χανιά-ΟΦΗ

Γέρακας-ΟΦΗ

ΟΦΗ-Λαμία

Η έκπληξη Δανδάλη που "τόνωσε" την ομάδα

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, έκανε πράξη για μια ακόμη φορά την στήριξη του στο τμήμα πόλο του ΟΦΗ, στα κρίσιμα παιχνίδια για την παραμονή της ομάδας, στα πλέι-άουτ της Α2 που έγιναν στην Αθήνα. Με προσωπικές ενέργειες και κόστος έφερε απο την Γερμανία τον αθλητή του ΟΦΗ Σταμάτη Γιαννάκη, ο οποίος κάνει την πρακτική του σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

Η συμμετοχή του ήταν απαραίτητη για τη συνοχή της ομάδας και μόλις οι αθλητές του τον είδαν στο κολυμβητήριο (δεν το ήξεραν), ξέσπασαν σε πανηγύρια. Ηταν ένα γεγονός που έφτιαξε σημαντικά το κλίμα και την ψυχολογία της ομάδας. Οπως τονίζει ο έφορος πόλο του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης «Θέλω τόσο προσωπικά όσο και σαν τμήμα πόλο να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο μας Γιάννη Δανδάλη για την σημαντική του αυτή κίνηση. Είναι πολύ κοντά στο τμήμα και τον ευχαριστούμε για ότι έχει κάνει, ώστε το πόλο του ΟΦΗ να μένει ζωντανό».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα