Αθλητισμός | 30.06.2012

Προσωπική και μόνο θεωρεί την απόφαση του Κορωνάκη για "διαζύγιο" ο Νίκος Αναστόπουλος, που επιμένει ότι "θα περιμένω την Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ".

O Nίκος Αναστόπουλος αντιμετώπισε ψύχραιμα την απόφαση του Σήφη Κορωνάκη  για διαζύγιο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ επισημαίνει ότι δεν αλλάζει κάτι απο αυτα που έχει πεί και θα περιμένει την Γενική Συνέλευση στις 11 Ιουλίου και τη νέα διοίκηση που θα προκύψει. Αλλωστε όπως τονίζει η συνεργασία του με τον ΟΦΗ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και κανείς δεν τον διώχνει. Ο Αναστόπουλος χαρακτηρίζει προσωπική την απόφαση που ελήφθη απο τον Κορωνάκη και τίποτε περισσότερο.

  Ο τεχνικός του ΟΦΗ, φαίνεται να έχει «ενδείξεις» ότι στην Γενική Συνέλευση θα προκύψει ένα αξιόπιστο  σχήμα ,το οποίο και θα ανατρέψει τις όποιες αποφάσεις έχει σήμερα λάβει η Διοικούσα Επιτροπή και ο πρόεδρος της Σήφης Κορωνάκης.

 Ο Αναστόπουλος, φαίνεται να έχει «ενδείξεις» ότι στην Γενική Συνέλευση θα προκύψει ένα αξιόπιστο  σχήμα ,το οποίο και θα ανατρέψει τις όποιες αποφάσεις έχει σήμερα λάβει η Διοικούσα Επιτροπή και ο πρόεδρος της Σήφης Κορωνάκης. Αν πάλι η Γενική Συνέλευση δεν αναδείξει τίποτε, τότε ο ίδιος θα αποχωρήσει, καθώς είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό, ότι ο Αναστόπουλος με τον Κορωνάκη, δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Την ίδια ώρα ο Κορωνάκης συνεχίζει το βιολί του και όπως αναφέρει βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή με τα ονόματα των Γιάννη Πετράκη και Μύρωνα Σηφάκη, να αποτελούν βασικές του επιλογές.

Ακόμη εχουν ακουστει και τα ονόματα του Παύλου Δερμιτζάκη και του Γιώργου Χατζάρα.

Το ερώτημα όμως είναι οι άνθρωποι αυτοί θα δεχθούν να αναλάβουν σήμερα μια ομάδα, την ώρα που στην Γενική Συνέλευση στις 11 Ιουλίου, είναι πιθανό να προκύψει ένα νέο διοικητικό σχήμα, το οποίο ίσως θελήσει να κάνει τον δικό του σχεδιασμό σε πρόσωπα και καταστάσεις;

 Σκληρές και άδικες δηλώσεις

 Οι  σκληρές δηλώσεις Κορωνάκη για τον Αναστόπουλο, έχουν ενοχλήσει πολλούς στον ΟΦΗ. Γιατί ο Αναστόπουλος, είναι ο προπονητής που ανέβασε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ και ο ρόλος του στην κρητική ομάδα, ήταν κάτι περισσότερο απο ένα ρόλος προπονητή, σε μια ομάδα με πολλά οικονομικά προβλήματα. Κράτησε τα αποδυτήρια, τους παίκτες και την ομάδα, σε δύσκολες στιγμές, χωρίς ποτέ να αναδείξει εσωτερικά προβλήματα.

 «Δεν θα εφαρμοστεί»

 Η απόφαση καρατόμησης του προπονητή απο τον Κοωνάκη κρίνεται προσωπική και άδικη απο τους περισσότερους. Ενας απο εκείνους που εξέφρασαν αμέσως την αντίθεση τους, ήταν και ο πρώην προεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Χρήστος Μιχαλόπουλος. Στην ιστοσελίδα που διαθέτει στο Facebook σχολίασε ώς εξής την απόφαση Κορωνάκη για Αναστόπουλο: «Είναι προφανές ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζει ο Σήφης.Και τηλεφωνικά και από κοντά του σύστησα σήμερα να μην αγγίξει τον Αναστόπουλο. Δεν με άκουσε. Μεγάλο λάθος του. Δεν είναι το μόνο. Η απόφαση αυτή δεν έχει λαϊκή αποδοχή, είναι άστοχη κ άδικη κ δεν θα εφαρμοστεί».

"Συγγνώμη στο Νίκο..."

Θέση στο θέμα Αναστόπουλου, πήρε και ο Αντώνης Κουτάντος, πρώην υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Με δήλωση του στο Facebook, αναφέρει «ένα μεγάλο συγνώμη στο μεγάλο Νίκο Αναστόπουλο για συμπεριφορές ορισμένων που νομίζουν ότι κάνουν καλό στον ΟΦΗ μας». Κινήσεις ενόψει της Γ.Σ.

 Η δήλωση του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ για την ίδρυση ενός φορέας με την επωνυμία «ΟΦΗ 2012»  με την συμμετοχή επιφανών Ομιλιτών, δημιουργεί προσδοκίες  και ενδείξεις ότι «κάτι γίνεται» αυτήν την εποχή, καθώς ο ΟΦΗ δεν μπορεί να συνεχίσει στο ίδιο... μοτίβο που βρίσκεται σήμερα.

Το θέμα είναι αν στην Γενική Συνέλευση, αναδειχθεί ένα αξιόπιστο ψηφοδέλτιο, το οποίο και θα ζητήσει την ψήφο των μετόχων για να αναλάβει τα ηνια του ΟΦΗ. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κορυφωθούν οι ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή.

Πάντως τις τελευταίες ημέρες δείχνει να αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον με παλιούς παράγοντες και τη συνάντηση που έχουν ζητήσει με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη. Εξελίξεις για το θέμα αυτό αναμένονται την επομενη εβδομάδα.

Υπογράφουν την Δευτέρα

Την Δευτέρα αναμένεται να υπογράψουν συμβόλαια με τον ΟΦΗ οι τρείς παίκτες που έχουν αποκτηθεί απο το Ρούβα. Ο Περογαμβράκης, ο Ταχματζιδης και ο Τζιράκης. Ενώ σε πρώτη φάση θα γίνουν επαγγελματίες απο την Κ20 του ΟΦΗ οι Γιαγκιόζης και Κολιακουδάκης.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα