Αθλητισμός | 28.03.2012

Οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν το συμφωνητικό της τακτοποίησης της οικονομικής εκκρεμότητας που υπάρχει απέναντι τους, διευκολύνοντας την προσπάθεια για την αδειοδότηση.

Στον ΟΦΗ προσπαθούν να μαζέψουν τις υπογραφές  της «τακτοποίησης»  της οικονομικής εκκρεμότητας που υπάρχει  προς  τους παίκτες  που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και ήδη την Πέμπτη, έκλεισαν τρείς ακόμη υποθέσεις. Πρόκειται για αυτές που αφορούν στους Σόουζα, Βάντο και Μπούρμπο, οι οποίοι υπέγραψαν το συμφωνητικό που τους πρότεινε η  Διοικούσα  της ΠΑΕ ΟΦΗ. Στην κρητική ομάδα προσπαθούν να κλείσουν ένα-ένα τα κεφάλαια της αδειοδότησης, που αφορούν στους ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα να τακτοποιήσουν και τα θέματα των προσφυγών. Πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες και απομένουν 7 υποθέσεις ανοιχτές, με παίκτες που προφανώς έχουν κάποιες ενστάσεις ή ζητουν κάποιες διασφαλίσεις για το ότι θα λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται (μέχρι τις 31/12/2011) στην ημερομηνία που τους προτείνει η ΠΑΕ, μέσα απο την εκχώρηση που κάνει στους παίκτες απο τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας χρονιάς. Οι 7 που δεν έχουν υπογράψει δεν είναι κατ' αναγκη αρνητικοί. Απλά θέλουν να διασφαλίσουν τα χρήματα τους. Στην διοικούσα του ΟΦΗ εκτιμούν ότι το θέμα θα έχει τεελιώσει μέχρι την Παρασκευή.

Επαφή με Βλόνταρτσικ-Σίμιτς, άκαμπτος ο Μπαρκαουάν

Την ίδια ώρα στον ΟΦΗ βαδίζουν σε...τεντωμένο σχοινί στο θέμα των προσφυγών. Οι υποθέσεις των Μπαρκαουάν-Βλόνταρτσικ-Σίμιτς, χαρακτηρίζονται ώς τέτοιες που μπορούν να βάλουν σε μπελάδες τον ΟΦΗ. Την Τετάρτη βρέθηκε σημείο επαφής με τον Βλόνταρτσικ για να λάβει ένα ποσό κοντά στις 30 χιλ. ευρώ και να υπογράψει, όμως και άλλες φορές ο Πολωνός είχε υποσχεθεί στους ανθρώπους του ΟΦΗ και την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη. Στην κρητική ομάδα είχαν επικοινωνία και με τον Σίμιτς, για τις 25 χιλ. ευρώ που ζητάει απο μια επιταγή που δεν έχει καλυφθεί απο την εποχή που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ. Οσο για τον Μπαρκαουάν, παραμένει άκαμπτος. Ανθρωπος της Διοικούσας του ΟΦΗ επικοινώνησε μαζί του και ο Ρουμάνος που ζεί στην Θεσσαλονίκη, του μετέφερε ότι θέλει "ακατέβατα" 60 χιλ. ευρώ, για να υπογράψει και μάλιστα τα θέλει μέχρι την Παρασκευή!

Εισέπραξαν....κατασχέσεις

Τέλος, χρήματα μέσα απο την κατάσχεση που είχαν κάνει στον ΟΠΑΠ, εισέπραξαν την Τετάρτη οι αδερφοί Βατσινά (35 χιλ. ευρώ), κάτι που γνώριζαν στην Διοικούσα του ΟΦΗ, ενώ ένα ποσό σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ πήρε και ο Αγριτης. Σε αυτήν την δύσκολη στιγμή στην κρητική ομάδα, θα ήθελαν τα χρήματα, αλλά αυτά κατέληξαν σε άλλες τσέπες, καθώς εκκρεμούσαν τα κατασχετήρια...

Δηλώσεις Τουγλή για τα τμήματα υποδομής

Μετά τις δηλώσεις του Σήφη Κορωνάκη, για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και το ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στον τρόπου δουλειάς, δηλώσεις που συζητήθηκαν αρκετά, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Τουγλής, τόνισε  με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα, ότι  «η ΠΑΕ-ΟΦΗ στηρίζει τα τμήματα υποδομής και τη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο μας. Ιδιαίτερα τα τελευταία 6 χρόνια στη προσπάθεια μετέχουν εξειδικευμένοι πτυχιούχοι προπονητές με άριστη επιστημονική κατάρτιση. Ολοι στη προσπάθεια τους δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο. Αν και η προσπάθεια γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω των γνωστών προβλημάτων που έχει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν σημαντικά αποτελέσματα τα οποία είναι ήδη ορατά. Όπως είναι γνωστό κλήθηκαν παίκτες από την ομάδα Κ17 στην εθνική παίδων. Σήμερα στα αγωνιστικά τμήματα των ομάδων νέων Κ17 και Κ20, υπάρχουν αθλητές που έχουν ποιότητα και μέσα από την συστηματική δουλειά που γίνεται από όλους τους προπονητές έχουν τις προϋποθέσεις στο άμεσο μέλλον να πλαισιώσουν τη μεγάλη ομάδα που είναι και ο απώτερος στόχος μας. Στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού στα τμήματα υποδομής θα ληφθούν αποφάσεις που μοναδικό στόχο θα έχουν να διευκολυνθεί η προσπάθεια που κάνουν οι προπονητές, οι παίκτες και οι γονείς τους, για να αποκτήσουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα καταστήσουν ικανό το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας ώστε στο άμεσο μέλλον και όχι μόνο η ΠΑΕ-ΟΦΗ να έχει το δυνατόν περισσότερους παίκτες από τα σπλάχνα της».


Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα