Αθλητισμός | 30.08.2012

Σύσκεψη των τμημάτων υποδομής υπό τον διευθυντή των τμημάτων υποδομής Παύλο Αδάμο.

Την  Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους τα παιδιά των ακαδημιών του ΟΦΗ. Για το λόγο αυτό έγινε χθες στο ΒΑΚ σύσκεψη των προπονητών υπό τον διευθυντή των τμημάτων Παύλο Αδάμο που ανέλυσε το πλάνο που έχει καταρτιστεί για την καλύτερη λειτουργία των τμημάτων. Στην σύσκεψη ήταν επίσης παρόντες, ο προπονητής της Κ20 Δημήτρης Βολονάκης, ο προπονητής της Κ17 και τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων Κώστας Παντζαρίδης, καθώς επίσης και οι προπονητές Δημήτρης Επταμηνιτάκης, Γιάννης Μύτης, Κώστας Φραγκούλης, Βασίλης Πρινάρης, Βασίλης Μαραγκάκης, Αντώνης Μανιδάκης, Γιάννης Βογιατζής, Μιχάλης Παντζαρίδης και Γιώργος Γαυγιωτάκης.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Στο μεταξύ ξεκίνησαν χθες και συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές για τα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η. Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα 2810-317777 και 6973388732 (4-8 μμ.) και με τον υπεύθυνο αγωνιστικών τμημάτων Κ. Παντζαρίδη στο τηλέφωνο 6947304608. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο σε γήπεδα με φυσικό τάπητα και στο Κάλτσετο οι μικρότερες ηλικίες.

Δανεικός στον Πανηλειακό ο Μπρόκος

Στον Πανηλειακό με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο παραχωρήθηκε από τον ΟΦΗ ο τερματοφύλακας Σταύρος Μπρόκος. Ο Μπρόκος που μαζί με τους Ντελία που δόθηκε δανεικός στον Ρούβα και τον Μπαμπουλάκη (δανεικός στην Επισκοπή), είναι παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και θα παρακολουθούνται όλη την χρονιά από προπονητές του ΟΦΗ για να υπάρχει άμεση αντίληψη για την αγωνιστική τους πρόοδο.

Φιλική ήττα για τους Κ20

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ από τον Αλμυρό σε φιλικό παιχνίδι που έγινε  στο ΒΑΚ. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Δαμιανάκης (αυτογκόλ) και Απλαδάς, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη είχε δοκάρι με τον Βλαχάκη.
ΟΦΗ Κ20: Γκιαγκιόζης, Φουκάκης, Κωστάκης, Δαμιανάκης, Καρομφυλάκης, Παπαδιός, Μπολάκης, Δεληγιάννάκης, Κωνσταντίνου, Ρουμελιώτης, Ξεροβάσιλας.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πλαϊτης, Αδαμάκης, Ζερβός, Δουκιαντζάκης, Χαλκιαδάκης Γ., Χαλκιαδάκης Ι., Βλαχάκης, Φανουράκης, Καστελιαννάκης.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα