Αθλητισμός | 03.07.2012

Πέντε νέοι παίκτες ηλικίας κάτω των 24 ετών είναι οι πρώτες μεταγραφές του ΟΦΗ. Πρόκειται για τους Τζιράκη,Βλάχο,Κολιακουδάκη,Μπέρκη,Γιαγκιόζη, οι οποίοι υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Εχουν συμφωνήσει προφορικά και οι Περογαμβράκης και Ταχματζίδης, αλλά δεν έχουν υπογράψει. Για το λόγο αυτό δεν ήταν στην παρουσίαση. Πρίν απο αυτήν  ο Αλέξης Περογαμβράκης που βρέθηκε στο Αθλητικό κέντρο είχε μια συζήτηση με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ και αποχώρησε. Nα σημειωθεί ότι στις αναφορές του ο Σήφης Κορωνάκης, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για το Νίκο Καρέλη (έγραψε σχετικά το Cretalive), που έμεινε ελεύθερος απο τοπν Εργοτέλη, αλλά και για το ενδιαφέροπν του ΟΦΗ για τους δυο παίκτες του ΑΟΧανιά Μπακάκη και Σεληνιωτάκη.

Κορωνάκης: "Εμπιστευόμαστε αυτά τα παιδιά"

Στις αναφορές του ο Σήφης Κορωνάκης, για τους νέους παίκτες τόνισε ότι "υπάρχει πρακτικό της Διοικούσας και εξουσουσιοδότηση για να προχωρήσω σε μεταγραφές και στο θέμα προπονητή μέχρι τις 11 Ιουλίου.Μετά απο 30 χρόνια ο ΟΦΗ κοιτάζει και πάλι τα δικά του παιδιά. Τα εμπιστευόμαστε και πιστεύω ότι θα σταδιοδρομήσουν στην ομάδα μας. Με τον Περογαμβράκη υπάρχει συμφωνία για δυο χρόνια. Εδώ είναι οι Κολιακουδάκης,Γιαγκιόζης,Τζιράκης,Μπέρκης και Βλάχος. Θα είναι μαζί μας φέτος τα παιδιά αυτά".

Για το θέμα Αναστόπουλου, είπε ότι "συζητάμε με διάφορους προπονητές, δεν έχω πάρει απόφαση. Με τον Αναστόπουλο είχαμε μια συζήτηση. Είχαμε συνεργασία 5 μήνες. Του είπα ότι δεν θα ήθελα να χαλάσει η συνεργασία. Επρεπε να σεβαστεί τον θεσμό και να έρθει στο τελευταίο ραντεβού με την Διοικούσα Επιτροπή. Δεν το έκανε".

Για το όχι του Αναστόπουλου στον Αρη, ανέφερε πως "ήταν ένα τρίκ αυτό. Πιστεύω ότι ο κύκλος του στον ΟΦΗ έχει κλείσει με όποια διοίκηση προκύψει".

Για το αν θα κλείσει προπονητή πρίν την Γενική Συνέλευση, υπογράμμισε ότι "θα το δούμε αυτό. Πάντα κοιτάζω το συμφέρον του ΟΦΗ".

Για τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, είπε πως "συζητάμε με τους Μπακάκη και Σεληνιωτάκη απο τον ΑΟΧανιά. Τα υπόλοιπα θέματα θα τα χειριστεί ο προπονητής που θα έρθει. Ηθελα να δώσω την ευκαιρία στα παιδιά αυτά. Η ομάδα έχει να βγάλει 20 χρόνια κρητικό παίκτη. Θα με θυμάστε σε μερικά χρόνια για το αν θα δικαιωθώ".

Τι δήλωσαν οι νέοι παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές  Βλάχος, Μπέρκης, Κολιακουδάκης υπέγραψαν για δυο χρόνια επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.Οι Γιαγκιόζης και Τζιράκης, υπέγραψαν για τρία χρονια.

Αναλυτικά οι αναφορές τους:

Παύλος Κολιακουδάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνει η ομάδα. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Περίμενα χρόνια αυτήν την ευκαιρία. Θα κάνω ότι μπορώ».

Γιάννης Βλάχος : «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο Σήφη Κορωνάκη. Ηταν ένα όνειρο για μένα απο μικρός για να αγωνιστώ σε αυτήν την ομάδα και χαίρομαι που δίνεται τώτα η ευκαιρία»

Γιώργος Γιαγκιόζης: « Απο μικρό παιδί δουλεύω για το στόχο αυτό. Γνωρίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις στον ΟΦΗ. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και να κρατήσουμε τον ΟΦΗ στην Α’ Εθνική. Η ομάδα δεν αξίζει να είναι χαμηλά»

Ανδρέας Μπέρκης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη. Απο μικρό παιδί ήθελα να φορέσφ την φανέλλα αυτή. Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία θα κάνω ότι μπορώ».

Τασος Τζιράκης: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω στην ομάδα. Τώρα πιά δεν είμαι μικρός. Ερχομαι με μοναδικό στόχο να παίξω και θα κάνω τα πάντα για αυτό».

Για τον Αλέξη Περογαμβράκη ο οποίος ήταν στο Αθλητικό κέντρο, αλλά δεν ήταν στην παρουσίαση, έγινε γνωστό ότι έχει συμφωνήσει προφορικά για δυο χρόνια. Το ίδιο και ο Αλέξης  Ταχματζίδης. Δεν έχουν υπογράψει όμως.

Τι προηγήθηκε

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ  Σήφης Κορωνάκης, ενωημέρωσε το πρωί της Τρίτης τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την παρουσίαση των πρώτων μεταγραφικών αποκτημάτων  στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στα ήδη γνωστά ονόματα προστέθηκε αυτό του Γιάννη Βλάχου, ο οποίος είναι μέσος 23 ετών, υιός του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Γιώργου Βλάχου.

Ο Βλάχος αγωνιζόταν στην Χερσόνησο και συγκαταλέγεται στους παίκτες κάτω των 24 ετών, που έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ο ΟΦΗ δίχως περιορισμούς.

Ακόμη ο Τάσος Τζιράκης του Ρούβα (ο Ταχματζίδης βρίσκεται εκτός Κρήτης και η παρουσίαση του θα γίνει τις επόμενες ημέρες), οι οποίοι επίσης είναι κάτω των 24 ετών.

Ενώ επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν και  τρία νέα παιδιά του ΟΦΗ από την ομάδα Κ20.

Πρόκειται για τους Γιαγκιόζη, Μπέρκη,Κολιακουδάκη, για τους οποίους έχει γίνει θετική εισήγηση από τους προπονητές Κ17 και Κ20 του ΟΦΗ.

Προβληματισμένος ο Σήφης

Ο πρόεδρος της Διοικουσας Επιτροπής του ΟΦΗ δεν έκανε  γνωστές  τις προθέσεις του με φόντο την Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 11 Ιουλίου.

Τις τελευταίες μέρες εμφανίζεται προβληματισμένος κάνοντας διάφορες σκέψεις, ακόμα και για παραίτηση.

Οπως και να' χει η Διοικούσα Επιτροπή θα παραιτηθεί τις επόμενες μέρες όπως προβλέπεται απο το καταστατικό, καθώς στην Γενική Συνέλευση υπάρχει θέμα διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Κραυγές ...αγωνίας απο τους  απλήρωτους υπαλλήλους(!)

Ο υπεύθυνος του λογιστηρίου της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Ψωμάς, ο Αντ. Χρονάκης και ο "Βαρδής" ένας εργάτης του ΟΦΗ όλα αυτά τα χρόνια που έχει την επιμέλεια των γηπέδων, βρίσκονταν σήμερα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι απουσιάζουν. "Είμαστε απλήρωτοι ένα χρόνο. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση" φώναξε με παράπονο πρίν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου ο "Βαρδής", ζητώντας απο τους δημοσιογράφους να μεταφέρουν την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΟΦΗ, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, λόγω των οφειλομένων που υπάρχουν προς αυτούς.


 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα