Πολιτισμός | 30.09.2012

Διοργανωτές κι εκθέτες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων που ολοκληρώθηκαν χθες.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες οι εκδηλώσεις της περιφερειακής ενότητας του Ηρακλείου για την προώθηση του τουρισμού που διήρκησαν τρεις συνεχόμενες ημέρες και έφεραν όλο το Ηράκλειο, επισκέπτες από τους γειτονικούς δήμους αλλά και πολλούς τουρίστες κοντά στην κρητική παράδοση!

Η πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο "πλημμύρισε" από κόσμο, χρώματα, μουσικές, τοπικά προϊόντα και παράδοση ενώ στο επίκεντρο ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Επίκεντρο των εκδηλώσεων οι πλατείες Ελευθερίας, Καλλεργών (απέναντι στην Ενετική Λότζια) και Αγίου Τίτου, που φόρεσαν τα γιορτινά τους για να υποδεχτούν δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών, με στόχο την καθιέρωση του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, ως θεσμού υπό την ομπρέλα της Περιφέρειας Κρήτης.

Διοργανωτές κι εκθέτες έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι ενώ οι Ηρακλειώτες αναγνωρισαν ότι εκτός από την οικονομική "ανάσα", υπήρξε και ψυχολογική ανάταση αφού επί τρεις ημέρες το κέντρο του Ηρακλείου ήταν γεμάτο... ζωντάνια αφήνοντας πίσω, για λίγο, την γκρίνια, τη μιζέρια και τα προβλήματα.

Όλοι συμφωνησαν ότι θα πρέπει να καθιερωθεί ως θεσμός.

Ο κ. Κουκιαδάκης ανακοίνωσε μάλιστα ότι του χρόνου θα επαναληφθούν οι εκδηλώσεις με μεγαλύτερη διάρκεια.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα