Αθλητισμός | 31.07.2012

Στα ...βαθιά με το καλημέρα ο νέος πρόεδρος και η νέα διοίκηση του ΟΦΗ.

Η νέα διοίκηση του ΟΦΗ που θα συγκροτηθεί σε σώμα την Τρίτη το απόγευμα, υπό την προεδρία του Μάνθου Πουλινάκη, πέφτει αμέσως στα... βαθιά. Οι εκκρεμότητες είναι μεγάλες και ο χρόνος που έχει ήδη χαθεί  πολύτιμος, με τις διοικητικές παλινωδίες, για την αντιμετώπιση σοβαρών οικονομικών αλλά και αγωνιστικών ζητημάτων.

Ο σκόπελος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, τον οποίο ο ΟΦΗ θα πρέπει να ξεπεράσει για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο νέο ορωτάθλημα, αλλά και η διασφάλιση Φορολογικής και Ασφαλιστικής ενημερότητας, θέματα αλληλένδετα, έχουν τεθεί σε προτεραιότητα.

Ακόμη,η  εξασφάλιση της άδειας για να μπορέσει ο ΟΦΗ να αγωνιστεί στο Γεντί Κουλέ και να κάμψει τα εμπόδια που βάζει η Σούπερ Λιγκ, η κυκλοφορία και η διάθεση  των εισιτηρίων διαρκείας, απο τα οποία ευελπιστεί η ΠΑΕ σε κάποια έσοδα, για να τονώσει το προβληματικό της ταμείο, είναι ζητήματα επίσης σημαντικά.

Παραλληλα η ενδυμασία της ομάδας και οι μεταγραφές, είναι τρέχοντα θέματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση, μαζί βέβαια με όλους τους οικονομικούς πονοκεφάλους  και τις προσφυγές παικτών και ειδικά τις περιπτώσεις που εγκυμωνούν κινδύνους αφαίρεσης βαθμών.

Οπως ανέφεραν  μέλη  του Δ.Σ. «δεν έπαιρνε άλλη αναβολή, για την εκλογή προέδρου και τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ.. Δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια. Εχουμε καθυστερήσει πολύ και έπρεπε  πάση θυσία να συγκροτηθεί διοίκηση και να ξεκινήσει  με τις εκκρεμότητες που είναι ανοιχτές. Είναι πολλά τα θέματα που πρέπει να χειριστεί η νέα διοίκηση».

Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ θα γίνει το απόγευμα στις 5μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου θα αναδειχθουν οι αντιπρόεδροι και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις υπόλοιπες θέσεις.

Κυκλοφορούν τα διαρκείας

Τις επόμενες μέρες θα τεθουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα κυκλοφορήσουν κανονικά και στις Θύρες 1 και 8. 100 ευρώ κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο στη Θύρα 1, 120 ευρώ στις Θύρες των οργανωμένων 4 και 5, ενώ τα ακριβότερα φτάνουν τα 1000 ευρώ στα δερμάτινα καθίσματα, στη Θύρα 9 (VIP). Στην ΠΑΕ ΟΦΗ αισιοδοξούν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσει η διάθεσή τους προς τον κόσμο. Οι τιμές που έχουν αποφασιστεί:

Θύρα 1: 100 ευρώ

Θύρα 2 - 3: 300 ευρώ

Θύρα 4 - 5: 120 ευρώ

Θύρα 7: 400 ευρώ

Θύρα 8: 300 ευρώ

Θύρα 9 ψηλά (δερμάτινα καθίσματα): 1000 ευρώ

Θύρα 9 χαμηλά (πλαστικά καθίσματα): 400 ευρώ

 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα