Αθλητισμός | 30.01.2012

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, είναι η από κοινού λύση της συνεργασίας με τον Ερόλ Μπουλούτ χωρίς ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός να ακολουθήσει την διαδικασία της προσφυγής.

Παρ’ ότι οι συζητήσεις πέρασαν από διάφορα στάδια, τελικά ολοκληρώθηκε η συμφωνία των ανθρώπων  του ΟΦΗ με τον παίκτη, για τη λύση του συμβολαίου του. Οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και ο Τούρκος υπέγραψε  και τυπικά την αποδέσμευση του από τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ του οφείλει περίπου 110 χιλ. ευρώ από πέρσι, αλλά ο Μπουλούτ , δέχθηκε να πάρει μέχρι το τέλος της σεζόν σε δόσεις ένα ποσό κοντά στις 50 χιλ. ευρώ. Και αν δεν μείνει  του χρόνου στην Βέροια, με την οποία θα υπογράψει  συμβόλαιο,  τα υπόλοιπα που του οφείλει ο ΟΦΗ. Αν μείνει στη Βέροια δεν  θα  τα διεκδικήσει όπως τόνισε στους ανθρώπους του ΟΦΗ. Ο χειρισμός της υπόθεσης ικανοποίησε τα στελέχη της Διοικούσας, γιατί ο Τούρκος απειλούσε ότι θα κάνει προσφυγή.Ετσι μετά την προσφυγή Ρόβα, η Διοικούσα  διαχειρίστηκε σωστά ένα ποδοσφαιριστή που δεν ήταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και απέτρεψε μια προσφυγή που θα χρέωνε ακόμη περισσότερο τον σύλλογο. Στην κρητική ομάδα τονίζουν ότι η στάση του ποδοσφαιριστή ήταν τελικώς καλή και διευκόλυνε στην εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης. Ο Μπουλούτ έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Βέροιας.

Δεν θα γίνει  μεταγραφή

Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται την Τρίτη, αλλά ο ΟΦΗ δεν θα κάνει κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής. Ούτε με τερματοφύλακα, μετά την παραχώρηση του  Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό, ούτε με επιθετικό που φαινόταν να ζητούσε ο Νίκος Αναστόπουλος, ακόμα και πρίν τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζιου. Στην Διοικούσα, κρίνοουν ότι σε αυτή τη φάση προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στην  «μάχη» με τις προσφυγές που βρίσκονται στο κόκκινο .Τα  χρήματα που αναμένονται από την μεταγραφή Κάρολ στον Ολυμπιακό θα διατεθούν πρωτίστως σε υποθέσεις που ο ΟΦΗ κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών (προσφυγές Μάουρερ, Γκέρμπερ, Μπαρκαουάν,Μπερτίν που έχουν φτάσει στη FIFA)  και πρέπει να τις τακτοποιήσει για να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση.


Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα