Κρήτη | 23.10.2012

Στους Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης, Καταναλωτή και Εμπορίου το θέμα της παράνομης εισαγωγής και της ελληνοποίησης των οπωροκηπευτικών προϊόντων από τα Σκόπια.

Συνάντηση προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου  2012 και ώρα 14:00 μ.μ., στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μόσχο Κορασίδη, τον Γ.Γ. Καταναλωτή, κ. Γιώργο Στεργίου, τον Γ.Γ. Εμπορίου, κ. Στέφανο Κομνηνό, τον Βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον Βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιρισμών Νομού Ηρακλείου, κ. Γιώργο Τζωρτζάκη, τον Γραμματέα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιρισμών Νομού Ηρακλείου, κ. Γιώργο Ντισπυράκη, τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου, κ. Μανώλη Ανδριγιαννάκη.

Σκοπός της συνάντησης είναι η εξεύρεση τρόπων αντιμετώπισης για την «παράνομη εισαγωγή και την ελληνοποίηση των οπωροκηπευτικών προϊόντων από τα Σκόπια».

Το θέμα προέκυψε μετά από πρόσκληση για συνάντηση στους Βουλευτές Ηρακλείου από τον Αγροτικό Σύλλογο Τυμπακίου στα γραφεία του Συλλόγου.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα