Αθλητισμός | 03.07.2012

Διερευνητική επαφή με τον μπανατζερ του 20χρονου Ηρακλειώτη επιθετικού, που έμεινε ελεύθερος απο τον Εργοτέλη.

Την περίπτωση του Νίκου Καρέλλη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, φαίνεται να εξετάζει ο ΟΦΗ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έγινε κρούση στον μάνατζερ του,  από τον  πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Σήφη Κορωνάκη. Ο 20χρονος Ηρακλειώτης επιθετικός θεωρείται πολύ καλή λύση για επιλογές κάτω των 24 ετών στις θέσεις των επιθετικών.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο μάνατζερ του παίκτη στους ανθρώπους του ΟΦΗ, η προτεραιότητα του Καρέλλη είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό όπου υπάρχουν 2-3 προτάσεις.

Αν αυτές δεν προχωρήσουν τότε θα δεί τι υπάρχει από την Ελληνική αγορά. Οπου πάντως υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους συλλόγους.

Στον ΟΦΗ έκαναν γνωστό στον εκπρόσωπο του παίκτη, ότι η πόρτα της ομάδας είναι «ανοιχτή» αν θελήσει να μείνει στα… πάτρια εδάφη.

Ο ΟΦΗ αναζητάει επιλογές παικτών κάτω των 24 ετών, λόγω του περιορισμού μεταγραφών και ανανεώσεων και η περίπτωση του Καρέλλη  φαίνεται να τους ενδιαφέρει πολύ.

Ενώ στον μάνατζερ του επεσήμαναν ότι στον ΟΦΗ θα έχει χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες.

Ο Νίκος Καρέλλης παραμένει στο Ηράκλειο και περιμένει στο… ακουστικό του, για να δεί τις προτάσεις για να γνωρίζει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο παίκτης θέλει να βρεί μια ομάδα στο εξωτερικό για να δουλέψει , αλλά αν δεν τα καταφέρει θέλει να μείνει σε επίπεδο Σούπερ Λίγκ.

Στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουν μέσα στην εβδομάδα να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές των Μπακάκη και Σεληνιωτάκη από τα Χανιά, ενώ είναι θέμα ημερών η επίσημη παρουσίαση των Περογαμβράκη,Ταχματζίδη και Τζιράκη από το Ρούβα.

 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα