Αθλητισμός | 31.01.2012

Με την φράση «το ποδόσφαιρο ενώνει» ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης, εξέφρασε με δήλωσεις του την βεβαιότητα του ότι το τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ θα είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή.

Μάλιστα κάλεσε το φίλαθλο κοινό της Κρήτης, να προσέλθει και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο στάδιο (5.15μμ). Όπως αναφέρει στην δήλωση του ο πρόεδρος του Εργοτέλη «Είναι μεγάλη τιμή για την Κρήτη και τον αθλητισμό της, να είμαστε σε θέση να διοργανώνουμε σπουδαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις όπως αυτή του Σαββάτου. Ο Εργοτέλης και ο ΟΦΗ εκφράζουν την ανώτερη βαθμίδα εκπροσώπησης του νησιού σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και συνάμα αποδεικνύουν καθημερινά ότι μοχθούν για την πρόοδο του αθλήματος. Είμαι βέβαιος ότι για ακόμα μια φορά θα αποδείξουμε ότι η αντιπαλότητα περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και έχει διάρκεια τα 90 λεπτά του παιχνιδιού. Καλώ όλους τους φιλάθλους της Κρήτης να συμμετάσχουν στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή του Σαββάτου και να διδάξουμε όλοι στο Παγκρήτιο Στάδιο ήθος και ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Ο καθένας να φωνάξει και να τραγουδήσει για την ομάδα του, όπως αρμόζει σε κάθε γνήσιο και αγνό φίλαθλο. Το ποδόσφαιρο ενώνει και το ίδιο θα συμβεί και το Σάββατο».

Με κόσμο ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο

Η σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης κύλησε σε πολύ καλό κλίμα, μεταξύ των παραγόντων και των δυο ομάδων και της αστυνομίας. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ (γενική είσοδος) και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα φιλοξενηθούν στις θύρες 5-8. Αν οι καιρικές συνθήκες είναι κακές θα μεταφερθούν σε σκεπαστή κερκίδα. Αυτό θα το αποφασίσει η αστυνομία, μερικές ώρες πριν την ένρξη του παιχνιδιου.Nα σημειωθεί ότι ο φίλαθλος κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο θα πρέπει να κρατάει την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς θα ισχύσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Στην σύσκεψη η ΠΑΕ ΟΦΗ, εκπροσωπήθηκε, από τον γενικό αρχηγό Σήφη Κορωνάκη και την υπάλληλο της ΠΑΕ, Θεανώ Ρασούλη. Ενώ η ΠΑΕ Εργοτέλης, από τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή Γιάννη Ράλλη, τον υπεύθυνο ασφαλείας Κωνσταντίνο Μαυρίδη και τον υπεύθυνο Μάρκετινγκ Λουδοβίκο Ορφανό.
Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν οι θύρες 5, 6, 7 και 8 θα  φιλοξενήσουν φιλάθλους με τα διακριτικά του ΟΦΗ.
Για τους φιλάθλους του Εργοτέλη και όσους δε φέρουν διακριτικά, θα είναι προσβάσιμες  οι θύρες 1,2, 19, 20 και 11. Τα εισιτήρια θα τιμώνται προς 15 ευρώ και η είσοδος θα είναι δωρεάν για τα παιδιά μέχρι 15 ετών.
Τα  σημεία διάθεσης των εισιτηρίων  είναι τα γραφεία  της ΠΑΕ Εργοτέλης, (Στεργιογιάννη 1), ενώ εισιτήρια διατίθενται και από  το Μαρτινέγκο. Παράλληλα όπως έγινε γνωστό  στο  Παγκρήτιο Στάδιο θα λειτουργήσει εκδοτήριο την ημέρα του αγώνα (Σάββατο) από το μεσημέρι .


Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα