Αθλητισμός | 30.08.2012

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Παρασκευή, ωστόσο ο ΟΦΗ δεν αποκλείεται να κάνει υπομονή...μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου για "άνεργους" παίκτες.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Παρασκευή το βράδυ και στον ΟΦΗ βιώνουν ώρες αγωνίας για τις «απαντήσεις» που περιμένουν απο υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για να κλείσουν τα «ανοιχτά μέτωπα».

Ενας κεντρικός αμυντικός, δυο μέσοι, ένας επιθετικός, είναι οι θέσεις που ο ΟΦΗ αναζητάει ενίσχυση και απομένει το αποτέλεσμα των επαφών.

Ενας Αφρικανός στόπερ με Γαλλικό διαβατήριο που αγωνίζεται στην Γαλλία, η υπόθεση Καραγκούνη, ο Ιωαννίδης του Παναθηναικού, ο Σλοβένος Σίσιτς που βρίσκεται στο Ηράκειο και περιμένει τον ΟΦΗ, είναι παίκτες που απασχολούν την κρητική ομάδα.

Πάντως στον ΟΦΗ επισημαίνουν ότι ακόμα και αν δεν προλάβουν να καλύψουν τις θέσεις που θέλουν, θα περιμένουν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τους «άνεργους» παίκτες, μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι παίκτες που έμειναν ελεύθεροι στις 30/6. Δηλαδή και ο Καραγκούνης που αναζητάει μια ομάδα στο εξωτερικό, αλλά όσο δεν βρίσκει κάτι στον ΟΦΗ εξακολουθούν να ελπίζουν.

Τα πλάνα του "Αναστό" για το παιχνίδι με τον Αρη

 Αλλωστε μετά το παιχνίδι με τον Αρη την Κυριακή στο «Βικελίδης» ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής, ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος για το παιχνίδι με τους «κίτρινους» στην Θεσσαλονίκη, θα παρατάξει την ομάδα του, με το σχήμα που παρέταξε την πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έμεινε ικανοποιημένος απο τους παίκτες του και όλα δείχνουν ότι θα στηριχθεί στο σχήμα με το οποίο ο ΟΦΗ πήρε το πρώτο βαθμό της σεζόν.

Δηλαδή με τερματοφύλακα τον Γουναρίδη,δεξιά το Μονιάκη,αριστερά τον Βάντο. Στο κέντρο της άμυνας τους Χαριτωνίδη και Σόουζα. Μπροστά τους τον Βερόν, αμυντικούς μέσους τους Μπανούση και Ζαχαράκη. Δεξιά τον Κουτσιανικούλη, αριστερά τον Ζορμπά και στην κορυφή της επίθεσης τον Παπάζογλου.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα