Αθλητισμός | 30.03.2012

Μια εικόνα δώρησαν οι μικροί αθλητές του Εργοτέλη στην προπόνηση της Παρασκευής, στους παίκτες της ομάδας, σε μια συμβολική κίνηση.

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Εργοτέλη, στην προπόνηση της Παρασκευής, παραμονές του κρίσιμου αγώνα με τον Ατρόμητο στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου.

Τα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου  (οι ομάδες Κ20, Κ17 και οι Νέοι Εργοτέλη) επισκέφθηκαν την ομάδα και της ευχήθηκαν καλή τύχη στην  κρίσιμη αναμέτρηση. Παράλληλα έδωσαν στους αρχηγούς του Εργοτέλη μια εικόνα, καθώς  η κρητική ομάδα θα χρειαστεί την Κυριακή και την βοήθεια του Θεού για να πάρει τους τρείς βαθμούς, που θα είναι και το μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Στα αγωνιστικά, ο Δάρλας, δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα και  όλα δείχνουν ότι θα είναι εκτός από την αναμέτρηση.

Ερωτηματικό είναι και η συμμετοχή του Μπούντιμιρ, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Παρασκευή, αλλά πιθανότατα θα πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου.

Ετσι ο Δάρλας, όπως και οι τιμωρημένοι Σαρρής,Ολίσε,Τζούνιορ, είναι τα προβλήματα της κρητικής ομάδας για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Επιστρέφει όμως στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας ο Φραγκουλάκης. Ένα πιθανό σχήμα είναι αυτό με τους Καβουσάκη, Τζανακάκη,Γιαλούση, Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι, Μπέτο,Κυριακίδη,Φραγκουλάκη,Κουτσιανικούλη,Λεάλ και ένα εκ των Μπούντιμιρ ή Κατσικοκέρη.

 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα