Αθλητισμός | 02.07.2012

Να ξεκινήσει διάλογος για το παρών και το μέλλον του κρητικού μπάσκετ.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, καλεί τη νέα διοίκηση της  ΕΚΑΣΚ, να αναλάβει πρωτοβουλίες για το παρόν και το μέλλον του κρητικού μπάσκετ, εκφράζοντας την επιθυμία της για μια ανοικτή συζήτηση. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ «η Διοίκηση συγχαίρει την Νεοεκλεγείσα Διοίκηση της ΕΚΑΣΚ, της εύχεται καλή επιτυχία στη δύσκολη περίοδο που αναλαμβάνει για το καλό του Κρητικού Μπασκετ. Η ΕΚΑΣΚ ως κύριος φορέας σχεδιασμού και προστασίας του Μπασκετ, έχοντας γνώση των συνθηκών που επικρατούν σε όλα τα επίπεδα, είναι σωστό να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες και να καλέσει σε διάλογο όλους τους φορείς και τα Σωματεία της πόλης με κύριο θέμα συζήτησης το παρόν και το μέλλον του Ηρακλειώτικου Μπάσκετ.

 Η Διοίκηση αποφάσισε να παρατείνει το χρόνο ενδιαφέροντος για το τμήμα Μπασκετ έως 20/07/2012, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και οι επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους.

Η Διοίκηση είναι ανοικτή σε διάλογο με όσους έχουν ενδιαφέρον για το μπάσκετ και γενικά για τις δραστηριότητες του Σωματείου. Οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτείται ενότητα-συστράτευση όλων των δυνάμεων που αγαπούν τον Ο.Φ.Η.

Η Διοίκηση εύχεται στον Νέο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ιωαννίδη καλή επιτυχία και τον παρακαλεί να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην περιφέρεια και στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό.

Τα τελευταία χρόνια η πολιτεία έχει αγνοήσει σε όλα τα επίπεδα (θεσμικό-οικονομικό-αγωνιστικό) τα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ».

Ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΚΑΣΚ, η οποία «εύχεται στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ καλή επιτυχία στο Προολυμπιακό Τουρνουά που παίρνει μέρος. Είμαστε βέβαιοι ότι, η «επίσημη αγαπημένη» όλων  των Ελλήνων θα μας κάνει υπερήφανους για μια ακόμα φορά και η γαλανόλευκη θα κυματίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου».

 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα