Αθλητισμός | 29.08.2012

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία.

Σε σημαντική συμφωνία που θα βοηθήσει στην βιωσιμότητα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσαν σήμερα (29/8) οι άνθρωποι του «δικεφάλου». Ο λόγος για τον όμιλο Κοντομηνά, με τον οποίο μπορεί οι «ασπρόμαυροι» να είχαν έρθει σε επαφές εδώ και καιρό, ωστόσο σήμερα (29/8) επισημοποίησαν και τυπικά τη συνεργασία τους. Μάλιστα, οι υπογραφές έπεσαν παρόντων του Μπάνε Πρέλεβιτς και του ίδιου του Δημήτρη Κοντομηνά...

Στη συνάντηση ήταν επίσης και δύο ακόμη πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και ο σύμβουλος του ομίλου Κοντομηνά. Μανώλης Μαλέλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Όμιλος Κοντομηνά ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία μεγάλη συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας τρεις εταιρίες του Ομίλου, η ασφαλιστική εταιρία Prime Insurance, τα Village Cinemas και η τηλεόραση του Alpha, θα είναι οι βασικοί χορηγοί της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Η μεγάλη συμφωνία επικυρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Ομίλου Κοντομηνά στην Αθήνα, με την υπογραφή των συμβολαίων από τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Δημήτρη Κοντομηνά και τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς. Στη συνάντηση των δύο πλευρών συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και ο σύμβουλος του Ομίλου Κοντομηνά κ. Μανόλης Μαλέλης.

Η έναρξη της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τις εταιρίες Prime Insurance, τα Village Cinemas και την τηλεόραση του Alpha του Ομίλου Κοντομηνά, σηματοδοτεί την αρχή μίας πολύ δυνατής σχέσης, που ευχή όλων, αλλά και στόχος είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να προσφέρει σημαντικά οφέλη και στις δύο πλευρές».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα