Πολιτισμός | 09.10.2012

Εκδήλωση για την παρουσίαση του CD

Εκδήλωση για την παρουσίαση του μουσικού CD του Σωτήρη Αλεξάκη και του συγκροτήματος «Οι Ομερτά» διοργανώνει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας την ερχόμενη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 9:00μ.μ. στο Αρκαλοχώρι (café “Φοίνικες”). Η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας στηρίζει και αναδεικνύει τις προσπάθειες των ντόπιων καλλιτεχνών και βρίσκεται στο πλευρό των δημιουργικών τους αναζητήσεων.

Το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή, και αποτελεί κατάθεση ψυχής στηριγμένη στη συνεργασία προσώπων με δεσμούς χρόνων και κοινές ευαισθησίες.

    Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

    Ο Σωτήρης Αλεξάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αρκαλοχώρι. Από πολύ μικρός έδειξε την αγάπη του για τη μουσική και αφοσιώθηκε  σ’ αυτήν. Έχει ασχοληθεί  με τη σύνθεση μουσικής για θεατρικές παραστάσεις, εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές και συναυλίες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει συνεργαστεί με διαφορά μουσικά σχήματα και γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Τζουγανάκης.
    Η παρουσία του Σωτήρη  Αλεξάκη στη δισκογραφία ξεκίνησε από το συγκρότημα Νεάρχου Παράπλους όμως αυτή η έκδοση είναι η πρώτη ολοκληρωμένη προσωπική απόπειρα, με την συνεργασία του συγκροτήματος  οι ομερτά και τη φιλική συμμετοχή στο τραγούδι, του  Γιώργη Ξυλόυρη και της Μαρίας Φασουλάκη.

 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα