Αθλητισμός | 27.03.2012

Ο Ματίας Βερόν, ένας απο τους παίκτες με τα πιο υψηλά συμβόλαια στον ΟΦΗ, έδωσε το καλό παράδειγμα βάζοτας την υπογραφή του στην τακτοποίηση της οικονομικής εκκρεμότητας που υπάρχει απέναντι του.

Στον ΟΦΗ στάζουν μέλι  για την συμπεριφορά του Βερόν, τον οποίο χαρακτηρίζουν  σαν πρότυπο αθλητή και ανθρώπου.

Στον Βερόν ο ΟΦΗ οφείλει ένα σεβαστό ποσό και απο την περσινή σεζόν (!), όμως παρόλα αυτά δεν στάθηκε εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνει αυτήν την εποχή ο ΟΦΗ για να μαζέψει τις υπογραφές και να τις βάλει στον φάκελο της αδειοδότησης.

Το παράδειγμα του Βερόν ακολούθησαν και άλλοι παίκτες που βοήθησαν τον ΟΦΗ  να κερδίσει την  άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, όπως ο Μηνάς Πιτσος, ο Ζέλικο Καλάιτζιτς, ο Παναγιώτης Ζορμπάς και οι Μονιάκης-Ζαχαράκης-Χαριτωνίδης. Ενώ έχουν αποδεχθεί και οι Σαχσανίδης-Μποντόρ-Ταβλαριδης.

 Στην διοίκηση του ΟΦΗ εκτιμούν ότι όλοι οι παίκτες θα υπογράψουν την τακτοποίηση της οφειλής, που πρέπει να περιληφθεί στον φάκελο της αδειοδότησης, που πρέπει να κατατεθεί στην ΕΠΟ μέχρι τις 31 Μαρτίου (δίνεται ένα περιθώριο μέχρι τις 4 Απριλίου).

 Απαντούν Κασμερίδης-Σταυρακάκης

 Σήμερα το πρωί θα απαντήσουν Κασμερίδης-Σταυρακάκης στην Διοικούσα του ΟΦΗ αν αποδέχονται στην πρόταση που τους έγινε να λάβουν απο 15 χιλ. ευρώ έκαστος και να αποσύρουν την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιταγής, υπόθεση που εκδικάζεται στις 12 το μεσημέρι στην Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού. Αν οι παίκτες αποδεχθούν το θέμα θα διευθετηθεί σήμερα, χωρίς να χρειαστεί να γίνει η εκδίκαση.

 Κλείνει η υπόθεση Μάουρερ

 Η Διοικούσα του ΟΦΗ θα κλείσει και τυπικά την Τρίτη την υπόθεση Μάουρερ ο οποίος θα λάβει 20 χιλ. ευρώ και θα υπογράψει την ρυθμιση που του έχει προτείνει η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα