Αθλητισμός | 31.05.2012

Η επίσημη τοποθέτηση του Παναθηναικού, για την αδειοδότηση.

Άμεση ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού στους χαρακτηρισμούς του Ολυμπιακού αναφορικά με την αδειοδότηση του «τριφυλλιού» και ελλείψεων στον φάκελο που… παρέβλεψε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.  Μέσω κύκλων της, η «πράσινη» ΠΑΕ ζήτησε σε ήπιους τόνους, να σταματήσει η εσωστρέφεια και τόνισε ότι κατατέθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου η ομάδα να πάρει την άδεια.

Αναλυτικά η θέση του Παναθηναϊκού:

Η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ είναι νομιμότατη. Ο φάκελός μας ήταν πληρέστατος και το πλάνο βιωσιμότητας βασίζεται στην χρηματοδότηση από τους οπαδούς της ομάδας, πλάνο που θεωρείται από την UEFA το πλέον ασφαλές μοντέλο. Διευκρινίζεται δε ότι δεν υπάρχει θέμα δανειοδότησης από την τράπεζα Πειραιώς.
Οι σημερινές αποφάσεις περί αδειοδοτήσεων φωτίζουν με τον πιο έντονο τρόπο τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρό μας και καταδεικνύουν την ανάγκη να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα υπό ένα διαφορετικό πρίσμα.
Τέλος, ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι πρέπει να σταματήσει η εσωστρέφεια, την οποία τροφοδοτούν οι συνεχείς αντεγκλήσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου".

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα