Κρήτη | 30.04.2012

Πληροφορίες για διακοπή της ηλεκτροδότησης σε εκατοντάδες νοικοκυριά κι επιχειρήσεις έστειλαν του Πολίτες κατά του Χρέους στα γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι.

Έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι βρέθηκαν από τις 8:30 το πρωί οι Πολίτες κατά του Χρέους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για άλλη μια φορά για το χαράτσι.

Αφορμή το περιστατικό της διακοπής της ηλεκτροδότησης σε οικογένεια μακροχρόνια ανέργων, με βρέφος 20 μηνών, το μεσημέρι της Παρασκευής σε Εργατικές Κατοικίες του Ηρακλείου από εργολάβο της ΔΕΗ.

Αιτία της σημερινής κινητοποίησης, όμως, δεν είναι μόνο η διακοπή ρεύματος, την Παρασκευή, αλλά και η πληροφορία ότι τα συνεργεία της Επιχείρησης σκοπεύουν σήμερα να προχωρήσουν σε διακοπή της ηλεκτροδότησης σε εκατοντάδες νοικοκυριά κι επιχειρήσεις στο Ηράκλειο, για οφειλές που δεν προκύπτουν μόνο από το "χαράτσι" αλλά και από κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, την οποία οι καταναλωτές αδυνατούν να εξοφλήσουν.

Αίτημα των Πολιτών κατά του Χρέους, το οποίο εξέφρασαν και μέσω υπομνήματος, είναι, σε πρώτη φάση, να μη γίνει καμία διακοπή τουλάχιστον ως τις εκλογές ... και βλέπουμε.

«Με αφορμή τα τελευταία περιστατικά διακοπών ρεύματος λόγω του αντισυνταγματικού χαρατσιού και μάλιστα σε οικογένειες ανέργων δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να αποτρέψουμε κάθε προσπάθειά τους να κλέψουν τη ζωή μας. Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, το χαράτσι στο λογαριασμό της ΔΕΗ είναι αντισυνταγματικό» αναφέρει η ανακοίνωση των Πολιτών κατά του Χρέους.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα