Υγεία | 26.02.2012

Σύμφωνα με τον επιστημονικό υπεύθυνο του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης

Το ευνοϊκό νομικό πλαίσιο επιτρέπει τον ιατρικό τουρισμό , στο κλάδο της υποβοηθούμενης ανθρώπινης αναπαραγωγής , υπογράμμισε, μεταξύ άλλων ο κ. Μ. Φραϊδάκης, επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης, αναπτύσσοντας την δραστηριότητα του Κέντρου , στο πλαίσιο της διημερίδας με τίτλο «Προηγμένες Τεχνολογίες Υγείας και Ιατρικός Τουρισμός » το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου  2012 , υπό την αιγίδα της περιφέρειας Κρήτης  που έλαβε μέρος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

 Σύμφωνα με τον ίδιο «Ελπίδα όλων είναι ότι με τη συνεργασία δημόσιων φορέων ( Περιφέρεια , Πανεπιστήμιο κ.τ.λ ) , να επιτευχθεί αύξηση του προς όφελος όλων των επαγγελματιών  που ασχολούνται με τον τουρισμό στο νησί μας» .

 Ο κ. Φραϊδάκης ( επιστημονικός υπεύθυνος του Κ.Γ.Κ), ανέφερε ότι τα ποσοστά επίτευξης κύησης ήταν πριν 20 χρόνια  17 %, ενώ τώρα με την εξέλιξη της τεχνολογίας , των καλλιεργητικών υγρών , τα ασφαλέστερα και φιλικότερα στη χρήση φάρμακα και τη συνεχή μετεκπαίδευση του προσωπικού στο εξωτερικό , έχει ξεπεράσει το 50 %  επιτυχίας  ανά προσπάθεια.

 Σημαντικό ποσοστό με προβλήματα ανδρικού παράγοντα ( αζωοσπερμία , σπέρμα χαμηλής ποιότητας ), παρατηρείται στο νησί μας σε νέους άνδρες.

Επιτυγχάνονται όμως θεαματικά υψηλά ποσοστά κυήσεων με τη χρήση εξελιγμένων τεχνικών .


 Στο Κέντρο Γονιμότητας εφαρμόζονται οι παρακάτω τεχνικές :

Εφαρμόζονται επίσης οι παρακάτω μέθοδοι που στοχεύον στην επιτυχή εμφύτευση των εμβρύων καθώς και στην αύξηση των ποσοστών εγκυμοσυνών :

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα