Αθλητισμός | 02.07.2012

Ο Νίκος Αναστόπουλος παραμένει "πιστός" στον ΟΦΗ. Απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Αρη.

 Ο Νίκος Αναστόπουλος απάντησε τελικά αρνητικά στην πρόταση συνεργασίας, που του έκανε ο Αρης. Το δέσιμο του με τον ΟΦΗ και οι αρχές του, μέτρησαν τελικά στην οριστική του απόφαση. Λίγο μετά τις 9μμ ο τεχνικός του ΟΦΗ επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Αρη, τους ευχαρίστησε για την πρόταση, αλλά τους είπε ότι σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να αφήσει το έργο που έχει κάνει στον ΟΦΗ. Θα περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις στην κρητική ομάδα, για να συνεχίσει την δουλειά του στο Ηράκλειο.

Αναστόπουλος στο Cretalive: "Σταθερός σε ότι έχω πεί για τον ΟΦΗ"

Με δήλωση του στο Cretalive, o Νίκος Αναστόπουλος, τόνισε για την απόφαση του. "Παραμένω σταθερός στις αξίες μου και αυτά που έχω δηλώσει για αυτήν την ομάδα. Θα περιμένω τις εξελίξεις στον ΟΦΗ και την Γενική Συνέλευση".

Για το ενδιαφέρον του Αρη, τόνισε ότι "με τιμάει το ενδιαφέρον του. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την πρόταση που μου έκαναν. Εκρινα ότι σε αυτή τη φάση δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να επιστρέψω".

Ολο το παρασκήνιο των συζητήσεων του Αναστόπουλου με τον Αρη

Ο Νίκος Αναστόπουλος μετέβη την Δευτέρα  στην Θεσσαλονίκη και μίλησε με τους ανθρώπους του Αρη, ακούγοντας προσεκτικά την πρόταση τους για να συνεργαστούν την προσεχή σεζόν.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ απάντησε στους ανθρώπους του Αρη, ότι θα έχουν την απάντηση του την Δευτέρα το βράδυ και επέστρεψει στο Ηράκλειο.

Οι πληροφορίες  που μετέφερε απο νωρίς το Cretalive και ανέφεραν ότι ο Αναστόπουλος, θέλει να περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις του ΟΦΗ, καθώς έχει τις «ενδείξεις» ότι μπορεί να προκύψει κάτι καλό, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά.

Και αυτό σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν την σκέψη του, μέτρησει πολύ στην απόφαση του.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά τις 30 Ιουνίου είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί και να συζητήσει για το μέλλον του, για αυτό και αποδέχθηκε την πρόταση των ανθρώπων του Αρη, να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσει.

Με κάποιους από αυτούς συνδέεται με μακροχρόνια φιλία, όμως αυτό δεν ήταν  και το καθοριστικό στην απόφαση του.

Ακουσε το πλάνο των ανθρώπων του Αρη και τελικά είπε "όχι".

Ο «μουστάκιας» έχει πεί στους ανθρώπους του ΟΦΗ, ότι θέλει να συνεχίσει  στο Ηράκλειο, που είναι μια πόλη με την οποία έχει αποκτήσει  ισχυρούς δεσμούς και  αυτό έπαιξε  καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του.

Ο Αναστόπουλος επέστρεψε στο Ηράκλειο το βράδυ και πρίν απαντήσει στους ανθρώπους του Αρη, είχε  μια τελική συζήτηση, με ανθρώπους του ΟΦΗ, με τους οποίους είναι σε ανοιχτή γραμμή, όλο αυτό το διάστημα και τους έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι  τις 11 Ιουλίου.

Οι πληροφορίες απο  περιβάλλον του προπονητή του ΟΦΗ, που ανέφεραν ότι, είναι πιο πιθανό ο Αναστόπουλος να περιμένει τον ΟΦΗ, παρά να απαντήσει θετικά στον Αρη, επιβεβαιώθηκαν.

Ο "Αναστό" θα περιμένει την Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου με την ευχή να προκύψει ένα αξιόπιστο διοικητικο σχήμα, ώστε ο ίδιος να συνεχίσει το έργο του στον ΟΦΗ.

 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα