Κρήτη | 29.04.2012

Επισήμανε , μεταξύ άλλων ότι η σωστή ενημέρωση των αγροτών από την πολιτεία θα πρέπει να είναι μονόδρομος για τη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων της Κρήτης

Στην ενδοχώρα του Νομού περιοδεύει αυτό το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. κ. Γιώργο Ματαλλιωτάκη, με στόχο να καταγράψει τα προβλήματα των πολιτών σε κάθε χωριό και οικισμό.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε ο κ. Ματαλλιωτάκης τόσο στο Αρκαλοχώρι που βρέθηκε χθες, όσο και στη Βιάννο την οποία επισκέφθηκε στη συνέχεια, ήταν οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης, η ανεργία που πλήττει τους νέους και φυσικά τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο. Ο υποψήφιος διατύπωσε για μια ακόμη φορά την πρόθεσή του να εργαστεί σκληρά για την επιστροφή της ανάπτυξης και της προόδου στο νομό Ηρακλείου και παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις του για όλα τα θέματα που του τέθηκαν.

Σήμερα το πρωί ο κ. Ματαλλιωτάκης επισκέφθηκε τις Αγίες Παρασκιές, το Χουδέτσι και τα Πεζά, όπου έγινε δεκτός μέσα σε φιλόξενο κλίμα. Κατά τη διάρκεια των επαφών του ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, ενώ επισήμανε ότι η σωστή ενημέρωση των αγροτών από την πολιτεία θα πρέπει να είναι μονόδρομος για τη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων της Κρήτης και την καλύτερη δυνατή προβολή τους στο εξωτερικό.

Ο κ. Ματαλλιωτάκης κατέγραψε επίσης αιτήματα των αγροτών σχετικά με τις απαιτούμενες ρυθμίσεις των χρεών τους αλλά και τη διευθέτηση του θέματος που σχετίζεται με το αγροτικό πετρέλαιο. Όπως ανέφεραν αγρότες, σε πολλές περιπτώσεις κρατούν ακινητοποιημένα τα γεωργικά μηχανήματα, σε βάρος φυσικά της παραγωγής, αφού αδυνατούν να τα εφοδιάσουν με καύσιμα.          

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα