Αθλητισμός | 31.08.2012

Ο τεχνικός του Αρη μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ, στην Θεσσαλονίκη.

«Πρέπει να δείξουμε απο την αρχή στον ΟΦΗ ότι δεν θα εράσει απο εδώ» δήλωσε ο τεχνικός του Αρη, Μάκης Κατσαβάκης, για το παιχνίδι της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη. Στην συνέντευξη Τύποθυ που έδωσε ο τεχνικός του Αρη, απήυθυνε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο παιχνίδι.


Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη Τύπου του Μάκη Κατσαβάκη:

Για το ματς με τον Πανιώνιο:  «Το μόνο που μπορεί να κρατήσει κάποιος είναι η ηρεμία, γιατί αυτό το παιχνίδι πραγματικά το συγκαταλέγω στα 4-5 άσχημα στην καριέρα μου. Μίλησα με τα παιδιά και προσωπικά και σε γκρουπάκια κυρίως για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Είναι το ό,τι δεν προεκτείναμε το συντονισμένο πρέσινγκ που είχαμε στα δυνατά φιλικά και δεν κρατούσαμε την μπάλα για να κάνουμε κάποια καλύτερη κυκλοφορία. Σε αυτό το κομμάτι μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο προπονητής και καλά κάνατε που με στολίσατε. Εγώ είμαι γέρικο σκυλί, που λένε και στο χωριό μου. Τα παιδιά θέλουν προστασία».

Για τον Κοέλιο:  «Ο Κοέλιο ήρθε χωρίς προετοιμασία, το παιδί έκανε ένα ατομικό πρόγραμμα. Έχει να παίξει από τις 30 Μαΐου. Γυμνάζεται, είναι ένα παιδί 24 ετών, με ηρεμία αλλά σίγουρα είναι πίσω. Πρέπει να προσαρμοστεί στο ρόλο του αμυντικού χαφ όπως σχεδιάζουμε εμείς την ομάδα και σε λίγο θα μας δώσει βοήθεια. Αρκεί να μην βιαστούμε».

Για τη συμπεριφορά των νεαρών παικτών:  «Τώρα περιμένω να δω πώς θα αντιδράσουν τα παιδιά μέσα στον κόσμο. Γι` αυτό θερμοπαρακαλώ τον κόσμο να μας βοηθήσει, να βοηθήσει τα παιδιά. Ορισμένα παιδιά πατάνε γερά και δεν τους φοβάμαι. Τον Διούδη για παράδειγμα, τεράστια προσωπικότητα, δεν τον φοβάμαι. Ο Νταμαρλής αντέδρασε σωστά. Ο Σουνάς, τον πιστεύω. Είναι το πόσο δυνατή είναι η ψυχή τους. Αυτό το τσακαλίκι που λέμε στο ποδόσφαιρο».

Για τον ΟΦΗ:  «Ο ΟΦΗ στο ματς με την Ξάνθη ήταν κυρίως πίσω και προσπαθούσε να βγει στην αντεπίθεση με τον Κουτσιανικούλη. Θα μπει ο Μπούρμπος, ο Παπάζογλου θέλει προσοχή αλλά σίγουρα πρέπει να τους ασκήσουμε πίεση και να τους δείξουμε αυτό που μας έδειξε ο Πανιώνιος, ότι "κύριοι δεν περνάτε από εδώ". Οι τέσσερις πρώην του Άρη παρέσυραν και τους υπόλοιπους σε αυτό».

 

 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα