Κόσμος | 29.09.2012

H πολιτική καριέρα της Τσιτσιολίνα άρχισε το 1979 με τους Πράσινους...

Η Τσιτσιολίνα, στη δεύτερη και μακροβιότερη καριέρα της, την πολιτική, αποδεικνύεται σταθερή αξία. Μόλις ανακοίνωσε το νέο της κόμμα, που θα λέγεται DNA. Και δεν έχει σχέση με γενετικούς κώδικες κλπ, αλλά με τα αρχικά του Democrazia Natura Amore, τουτέστιν Δημοκρατία Φύση Έρωτας. Η Ιλόνα Στάλερ, όπως είναι το κανονικό όνομα της πάλαι ποτέ πορνοστάρ, θα είναι πρόεδρος του κόμματος, μαζί με τον Λούκα Ντι Κάρλο, που εκτός από σύντροφός της είναι και «σέξι δικηγόρος» όπως μας πληροφορεί στο site της.

«Το DNA μας είναι ένα τρίτο κράτος εν κράτει, δεδομένου ότι είναι πάνω από κάθε συμφέρον και όχι ένα κόμμα αντιπολίτευσης αλλά ένα κόμμα για το κοινωνικό συμφέρον σε εθνικό επίπεδο» διακηρύττει. Και του λόγου το αληθές, έχει βγάλει και οικονομικό πρόγραμμα, που λέει μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να δίνονται μισθοί που θα εξασφαλίζουν μια αξιοπρεπή ζωή για όλους», «να μην υπάρχουν ισόβιοι γερουσιαστές» και «οι γιατροί να διαλέγουν αν θα δουλεύουν ιδιωτικά ή για το δημόσιο συμφέρον».

Και για την ιστορία,  η πολιτική –πάντα- καριέρα της Τσιτσιολίνα άρχισε το 1979 με τους Πράσινους. Το 1987 εξελέγη βουλευτής στο ιταλικό κοινοβούλιο με το Partito Radicale. Το 1990  προσφέρθηκε να κάνει έρωτα με τον Σαντάμ Χουσεΐν προκειμένου να επέλθει ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Κάτι που δεν έγινε, με τις γνωστές συνέπειες που βλέπουμε σήμερα…

Antinews.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα