Αθλητισμός | 31.07.2012

Μεγάλη εμφάνιση απο την Ελληνική ομάδα.

Η εθνική ομάδα έκανε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία κι αναδείχθηκε ισόπαλη 7-7 στο δευτερο παιχνίδι της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο αγώνας, όπως στην πρεμιέρα με το άλλο μεγαθήριο του Α' ομίλου την Κροατία, ήταν κλειστός, αλλά τώρα τουλάχιστον η εθνική ομάδα δεν άφησε την Ολυμπιακή πισίνα με άδεια τα χέρια.

Αυτός ο βαθμός είναι χρυσάφι στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας να αποφύγει την 4η θέση του ομίλου της και το διασταύρωμα λογικά με την Σερβία στη μάχη των προημιτελικών.

Το παιχνίδι ήταν ρώσικη ρουλέτα με την μπίλια στο τέλος να κάθεται στο Χ.

Η εθνική ομάδα θα μπορούσε να είχε πάρει τους 2 βαθμούς της νίκης, θα μπορούσε και να χάσει, αλλά αυτό θα ήταν άδικο με την εμφάνιση που έκανε.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 2-3, 2-1.

Ελλάδα (Ντράγκαν Αντριτς) Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Μιράλης 1, Κοκκινάκης 1, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 1, Χρ. Αφρουδάκης 2, Δελακάς, Γ. Αφρουδάκης, Γ. Φουντούλης 2, Μουρίκης, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος.

Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Τεμπέστι, Πέρεζ, Τζίτο 1, Φιλιόλι, Τζιορτζέτι 2, Φελούγκο 1, Τζιάκοπο, Γκάλο, Πρεσιούτι 2, Φιορεντίνι, Αϊκάρντι 1, Πρέμους, Παστορίνο.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα