Αθλητισμός | 03.07.2012

Ο Γενικός αρχηγός του Εργοτέλη Στ. Λαμπράκης μίλησε για την παραχώρηση του Μιχάλη Φραγκουλάκη στον Αστέρα Τρίπολης, τον Σίνισα Γκόγκιτς και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Εργοτέλης θα κάνει 5-7 μεταγραφές, δήλωσε ο Γενικός Αρχηγός του Εργοτέλη Σταύρος Λαμπράκης. Μιλώντας στον Athleticradio 104,2, ανέφερε ότι “υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι και οι οποίοι ενδιαφέρονται να έρθουν στον Εργοτέλη. Έχουμε μια ισχυρή βάση νέων παικτών  και ανάλογα με την κατηγορία που θα αγωνιζόμαστε θα κάνουμε και τις ανάλογες προσθήκες. Θα γίνουν 5-7 προσθήκες. Εχουμε δρόμο ακόμη για αυτές τις αποφάσεις”.

 Για την απόφαση του Απόστολου Παπουτσάκη να  πεί το “ναι” στην αποχώρηση του Μιχάλη Φραγκουλάκη, ο Στ. Λαμπράκης, τόνισε οτι  “υπάρχει το δέσιμο με τον Μιχάλη γιατί είναι στην ομάδα 6 χρόνια. Σίγουρα, δεν θέλαμε να φύγει, θέλαμε να μείνει για να ηγηθεί της προσπάθειας. Έχουμε Κρητικούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα και αυτό είναι το πλάνο μας για τα επόμενα χρόνια. Να στηρίξουμε τους Κρητικούς ποδοσφαιριστές. Από την στιγμή που ο Μιχάλης τα έβαλε κάτω και πήρε αυτήν την απόφαση, τότε και ο πρόεδρος δεν μπορούσε να του κόψει τον δρόμο. Υπάρχει μια σχέση αλληλοσεβασμού και πιστεύω ότι θα διατηρηθεί και στο μέλλον ανάμεσα τους”.

 Για το πότε προέκυψε το ενδιαφέρον της ομάδας της Τρίπολης, είπε πως  “ηταν κάτι ξαφνικό που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Ήταν επιθυμία του Μιχάλη να αγωνιστεί σε μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη. Αφού ήταν δική του πρόθεση, αποφασίσαμε να του επιτρέψουμε  να πάει σε μια ομάδα που τον ήθελε και η οποία έχει καλό όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και το οικονομικό ώστε να πάει στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς έχει γίνει στον παίκτη μια καλή πρόταση από ότι φαίνεται”.

 Για το αν ενημερώθηκε ο Γκόγκιτς για την απόφαση αυτή, είπε πως “ενημερώθηκε ο προπονητής. Ήδη, υπάρχουν πολλές αποχωρήσεις και από την στιγμή που έφυγε ο Μιχάλης θα  πρέπει να προστεθεί ένα εργαλείο ακόμα”.

 Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την συνεργασία με τον Σίνισα Γκόγκιτς, ο Στ. Λαμπράκης, τόνισε πως  «πρόκειται για έναν αξιόλογο και φιλόδοξο άνθρωπο. Μας κέρδισε μέσα από τις πρώτες σκέψεις του και συμβαδίζουμε. Βέβαια, οι προπονητές κρίνονται στο γήπεδο όμως ευελπιστούμε ότι είναι ο καταλληλότερος για να χτίσει το νέο Εργοτέλη. Θα προσπαθήσουμε να σχεδιάσουμε και να φτιάξουμε τον Εργοτέλη όπως τον ονειρευόμαστε”.

 Για  τους Κουτσιανικούλη και Μπούντιμιρ, στους οποίους ο Εργοτέλης, έχειπεί να ψάξουν να βρούν ομάδα, ο Λαμπράκης, είπε πως “δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη. Το θέμα πιστεύω θα ξεκαθαρίσει αυτήν την εβδομάδα”

 Ενώ για  το αν ο Εργοτέλης θα συνεχίσει στο Παγκρήτιο στάδιο, ανέφερε ότι “γίνονται συζητήσεις και είναι σε καλό δρόμο. Ο Εργοτέλης έχει στηρίξει το Παγκρήτιο στάδιο το οποίο χρησιμοποιεί 8 χρόνια. Δικαιούται να ζητάει τώρα μια καλύτερη συμφωνία. Αν τα βρούμε θα μείνουμε εκεί και θα κάνουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ηράκλειο. Αν όχι τότε θα δούμε τι θα γίνει”.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα