Κρήτη | 29.02.2012

Ημερίδα την ερχόμενη Δευτέρα

Ημερίδα για τα ζητήματα που απασχολούν τις σύγχρονες επιχειρήσεις και τις προοπτικές εξόδου από την οικονομική κρίση, διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα 5 Μαρτίου, το Επιμελητήριο Ηρακλείου, μέλος του Enterprise Europe Network.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου, στις  18:30 και θα περιλαμβάνει επίσης παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη, με τίτλο «Μάνατζμεντ της κρίσης».

Την έναρξη της ημερίδας θα κηρύξει ο Πρόεδρος   του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Μανώλης Αλιφιεράκης και η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον Δρ Φ. Καλφάογλου, Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών, Τράπεζα Ελλάδος.

Θα ακολουθήσουν σύντομες τοποθετήσεις από τον κ. Ιωάννη Λεμπιδάκη, Πρόεδρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας με θέμα «Προοπτικές μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων», τον Δρ Φαίδων Καλφάογλου, Δ/ση Οικονομικών Μελετών Τράπεζασ Ελλάδος με θέμα «Δυνατότητες και προοπτικές της ελληνικής οικονομίας» τον κ. Κώστα Συλιγάρδο, δημοσιογράφο με θέμα «Μαρτυρίες από την Ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα σήμερα»  και τον κ. Μιχάλη Τσικνάκη του ομίλου “COSMOS SPORT”        με θέμα «Μια ημέρα στη σημερινή Ελληνική Επιχείρηση».

Η ημερίδα θα  ολοκληρωθεί με παρεμβάσεις των ακροατών και  διαλογική συζήτηση με τους ομιλητές.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα