Αθλητισμός | 31.07.2012

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο Χανίων, το τμήμα Συγχρονισμένης του ΝΟΧ έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη ετήσια γιορτή του.

Οι νεαρές αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εντυπωσίασαν με τα χορευτικά τους, κερδίζοντας το χειροκρότημα των γονιών τους αλλά και των φίλων τους που απήλαυσαν ένα υπέροχο θέαμα στις δύο σχεδόν ώρες που διήρκησε η εκδήλωση.
Η φετινή χρονιά εμπεριείχε μεγάλες επιτυχίες για τη Συγχρονισμένη Κολύμβηση του Ν.Ο.Χ., καθώς οι Κορασίδες Α’ κατέκτησαν στα αγωνίσματα του Combo και του Ομαδικού το χρυσό μετάλλιο ενώ πρωταθλήτριες Ελλάδος αναδείχτηκαν και οι Κορασίδες Β’ στα ίδια αγωνίσματα.
Η γιορτή περιλάμβανε επίδειξη από τις αθλήτριες του Ν.Ο. Χανίων σε όλα τα αγωνίσματα που πήρε μέρος φέτος η Χανιώτικη ομάδα ενώ επίδειξη υπήρξε επίσης από την προαγωνιστική ομάδα και το τμήμα εκμάθησης.
Κερασάκι στην τούρτα της υπέροχης γιορτής ήταν το... ανδρικό χορευτικό που εκτέλεσαν οι γονείς των κοριτσιών και το οποίο αποθεώθηκε!
Η εκδήλωση είχε ξεκινήσει με τους χαιρετισμούς της προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, κυρίας Χαρούλας Πράπα Μυλωνάκη, των προπονητριών Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, Ντίνας Μηλιάδη και Στέλλας Μποτωνάκη, της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Ιωάννας Μουσουράκη και της εφόρου του τμήματος, Ελένης Παπαηλιάκη Μυλωνάκη.
Η ομιλία της κυρίας Πράπα Μυλωνάκη ήταν η εξής:
«Η Συγχρονισμένη Κολύμβηση είναι ίσως το ομορφότερο, θεαματικότερο αλλά και ένα από τα πιο δύσκολα συνδυαστικά αθλήματα. Χορός, ρυθμική, κολύμβηση, γυμναστική, μπαλέτο. Απαιτεί την απόλυτη πειθαρχία, οργάνωση, συγχρονισμό, σκληρή προπόνηση. Είμαστε εδώ για να καμαρώσουμε, να χειροκροτήσουμε τις εξαιρετικές επιδόσεις όχι μόνο των αθλητριών μας, αλλά και της προπονητικής ομάδας και των σπουδαίων γονιών, που παρά τις τεράστιες δυσκολίες το χειμώνα, στήριξαν τα παιδιά τους και το Ναυτικό Όμιλο.
Τους ευχαριστούμε όλους θερμά. Ελπίζω το αθλητικό έργο που παράγει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων σε αυτές τις πισίνες, να σημαίνει για τους υπεύθυνους φορείς την υποχρέωση να χρηματοδοτηθούν οι εγκαταστάσεις ώστε να μείνουν ζωντανές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τις προπονήτριες, τις αθλήτριες και του εργαζόμενους στο Ε.Α.Κ. Χανίων. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, την ΑΝΕK LINES που είναι πάντοτε δίπλα μας και μας στηρίζει, το ΙΝ.ΚΑ. και φυσικά όλους εσάς! Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι!».
 
Αναλυτικά τα κορίτσια που αποτελούν τις ομάδες Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ν.Ο.Χ.:
 
Κορασίδες Α’ (13-15 ετών): Γιάννα Γκεοργκίεβα, Αντωνία Μαζοκοπάκη, Ιουλία Μπιζίκ, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, Αφροδίτη Τσιαούση, Αλεξάνδρα Μουζακίτη, Μαριλένα Βοζινάκη, Μαργαρίτα Σκαράκη, Αριάδνη Δουλαβέρη
 
Κορασίδες Β’ (10-12 ετών): Νεφέλη Μπαδογιάννη, Βιολέττα Ζουζούνη, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Αριάδνη Μαλινδρέτου, Μαρία Βοζινάκη, Αθηνά Μαρκουλάκη, Αναστασία Παπασηφάκη, Στέλλα Μαυρομάτη, Βάλια Γαυγιωτάκη, Ερασμία Μουζουράκη, Σελίνα Αντριανού, Ηλέκτρα Παπαδοκωνσταντάκη, Κατερίνα Κοκολογιάνη, Ρούσσα Μαραγκάκη, Αντριάνα Φαντριδάκη, Νικολέτα Χατζησωτηράκη, Μαργαρίτα Παρτσαλάκη
 
Κορασίδες Β’ (9 ετών): Κατερίνα Βομβολάκη, Αναστασία Τζουβαδάκη, Ευαγγελία Κουργιαντάκη, Νεφέλη Χατζησωτηράκη, Βασιλική Χατζηχριστοδούλου, Ραφαέλα Κουργιαντάκη, Αθηνά Αλατζά
 
Προαγωνιστική ομάδα: Ειρήνη Δουλαβέρη, Έλενα Κουτουλάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Βάγια Λουράκη, Ευτυχία Μπαλαδάκη, Ελπίδα Ολυμπία Πολυμέρου, Χριστιάνα Σκυλουράκη, Στέλλα Σπανουδάκη, Στέλλα Τζιτζικαλάκη, Μαρία Χατζηδάκη, Φανή Χωματά
 
Εκμάθηση: Κατερίνα Αντωνακάκη, Ελπίδα Κρασαδάκη, Αντωνία Ντουρουντάκη, Κωνσταντίνα Ντουρουντάκη, Μαρία Ξηφαράκη, Αναστασία Ξηφαράκη, Αργυρώ Παναγάρη, Ειρήνη Παπαδάκη, Αγγελική Τζατζιμάκη, Αργυρώ Χατζηχριστοδούλου
 
Προπονήτριες: Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, Ντίνα Μηλιάδη, Στέλλα Μποτωνάκη

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα