Υγεία | 30.01.2012

Την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου

Μια ενδιαφέρουσα ιατρική εκδήλωση  με θέμα «Η αναγκαιότητα του Τεστ Παπανικολάου για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας» διοργανώνει ο Δήμος Γόρτυνας την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012, στις 18:15 το απόγευμα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι γυναίκες του Δήμου Γόρτυνας για τον ρόλο του τεστ ΠΑΠ, στην πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, έτσι ώστε να σπεύσουν να υποβληθούν στις ειδικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται δωρεάν στα Κέντρα Υγείας Αγίας Βαρβάρας, Χάρακα και Μοιρών, τα οποία και εξυπηρετούν τους δημότες.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο πολλαπλών χρήσεων στις παλιές κατασκηνώσεις Γέργερης και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» της Δημοτικής Ενότητας Ρούβα.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

18:15 : Χαιρετισμός  Δημάρχου

18:30: Ομιλία Ρελάκη Κων/νου, Επίκουρου Καθηγητή Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης «Για την αναγκαιότητα του Τεστ Παπανικολάου»

19:00: Ομιλία Κριτσωτάκης Μαρίνας, Μαίας Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας και Τσιμπλοστεφανάκης Ειρήνης, Ιατρού, Αναπληρώτριας Δ/ντριας Κ.Υ. Αγίας Βαρβάρας. «Για τη λειτουργία του προγράμματος»

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα