Κρήτη | 30.07.2012

Πρώτο βραβείο για τρίτη συνεχή χρονιά

Πρώτο βραβείο για τρίτη συνεχή χρονιά από την TUI UK για ένα ξενοδοχείο στη Γεωργιούπολη. Πρόκειται για το "Kokkalas Resort" που τα τελευταία χρόνια παίρνει το πρώτο βραβείο από τους πελάτες του tour operator για την κατηγορία του στη Δυτική Κρήτη.

«Η προσπάθειά μας είναι συλλογική. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, δύο οικογένειες η δική μου και του αδελφού μου εργαζόμαστε καθημερινά στο ξενοδοχείο ώστε να μην λείπει τίποτα από τους επισκέπτες μας. Πιστεύω ότι στο πρόσωπό μας βραβεύεται ως προορισμός και ολόκληρη η Γεωργιούπολη» αναφέρει ο κ. Νίκος Κοκολάκης, εκ των ιδιοκτητών της ξενοδοχειακής μονάδας 3 αστέρων.

Η TUI UK αφορά τα γραφεία Τhomson και First Choice, τα οποία και διοχετεύουν ένα πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών στην Κρήτη. Τα βραβεία δίνονται ανά κατηγορία (3, 4, 5 αστεριών). Κάθε πελάτης μπαίνοντας στο αεροπλάνο της επιστροφής καλείται να συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο με διάφορες ενότητες (τοποθεσία, service, καθαριότητα, δημόσιες σχέσεις, μπαρ, περιοχή στην οποία βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα) και να δώσει τη βαθμολογία του ανάλογα με την ικανοποίηση του.

«Η βαθμολογία που συγκεντρώσαμε ήταν 99,8%. Ενα πολύ τιμητικό ποσοστό. Πιστεύουμε ότι κάνουμε και εμείς ό,τι μπορούμε έτσι ώστε οι πελάτες μας να περάσουν όσο καλύτερα μπορούν. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι μπαίνοντας σε ιστοσελδίες όπως το Trip Advisor να βλέπουμε τα σχόλια που γράφονται για μας. Είναι όλα θετικά αλλά ακόμα και οι όποιες παρατηρήσεις προσπαθούμε να τις λάβουμε υπόψη και να τις υλοποιήσουμε.

Κάποιος επισκέπτης π.χ. έγραφε πολύ θετικά σχόλια και έκανε μια παρατήρηση ότι ο πάγκος της κουζίνας στο διαμέρισμα του ήταν λίγο μικρός. Αμέσως φροντίσαμε να τον διπλασιάσουμε προκειμένου να καλύψουμε την όποια αδυναμία μας» τονίζει ο κ. Κοκολάκης.

Συνολικά το ξενοδοχείο διαθέτει 21 διαμερίσματα και studios, ιδανικά για οικογένειες. Ενα εξ' αυτών είναι αυτό του Στίβεν και της Μάργκαρετ Κόλινς που από το 2003 επισκέπτονται κάθε χρόνο την περιοχή της Γεωργιούπολης και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

«Είμαστε φίλοι της Γεωργιούπολης μετά από τόσα χρόνια, ξέρουμε όλο σχεδόν τον κόσμο, νιώθουμε πραγματικά την περιοχή ως το δεύτερο σπίτι μας.

Πέρα από το φυσικό τοπίο, είναι πολύ καλή και η φιλοξενία των ανθρώπων» λέει το ζευγάρι.

Αναφορικά με το ξενοδοχείο υπογραμμίζουν πως είναι ιδανικό για διακοπές οικογενειών και δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο παίρνει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του.

Χανιωτικά Νέα - Γιώργος Κώνστας

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα