Αθλητισμός | 30.08.2012

Εξυπηρετεί "συγκυριακές σκοπιμότητες" αναφέρει σε ανακοίνωση του.

Aντίθετος με την αναδιάθρωση είναι ο Εργοτέλης όπως κάνει γνωστό σε ανακοίνωση που εξέδωσε. Η κρητική ομάδα στην Γενική Συνέλευση της Football league εκπροσωπήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Γιάννη Στειακάκη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο Εργοτέλης είναι αντίθετος με την αύξηση ομάδων στην κατηγορία και την προσθήκη σε αυτήν των Καβάλα, Ολυμπιακό Βόλου, Ηρακλή. Με ανακοίνωση του ο Εργοτέλης χαρακτηριζει το θέμα της αναδιάρθρωσης ότι εξυπηρετεί «συγκυριακές σκοπιμότητες». Η ανακοίνωση του Εργοτέλη για το θέμα αναφέρει ότι: «Την ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκπροσώπησε στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Football League ο αντιπρόεδρος Γιώργος Στειακάκης, ο οποίος εξέφρασε τις θέσεις της ομάδας μας.
Η θέση του Εργοτέλη είναι ότι το όλο θέμα που ετέθη για την αύξηση των ομάδων της Football League και την προσθήκη των ομάδων (Καβάλα, Ολυμπιακό Βόλου, Ηρακλή) δεν θα πρέπει να απασχολήσει καν την διοργανώτρια αρχή καθ’ όσον ετέθη κατά τρόπο αυθαίρετο, απαράδεχτο και μη νόμιμο. Η όποια συζήτηση μεταξύ των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου (ΕΠΟ, Super League, Football League), θα πρέπει να γίνει στη βάση της συνολικής αναδιάρθρωσης και αφού ληφθούν υπόψιν τα πραγματικά προβλήματα του ποδοσφαίρου και όχι οι συγκυριακές σκοπιμότητες.
Επίσης, ο Εργοτέλης καταψήφισε την ανακοίνωση που εξεδόθη κατά πλειοψηφία από τη Football league, σύμφωνα με την οποία η τελευταία θα συζητήσει με την ΕΠΟ και τη Super League το ζήτημα της αναδιάρθρωσης και την προσθήκη των τριών παραπάνω ομάδων, αφού πρώτα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Football League». 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα