Κρήτη | 08.10.2012

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του διαβεβαίωσε τους γονείς ότι και φέτος οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά προσφέροντας φροντίδα και αγάπη σε όλα τα παιδιά, ανακουφίζοντας παράλληλα τις εργαζόμενες μητέρες.

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με χαρούμενες φωνές και γέλια από τα παιδιά που φιλοξενούνται στον παιδικό σταθμό της Αμμούδας.

Ο αγιασμός τελέστηκε παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη, του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Δατσέρη Γιώργου, της Υπεύθυνης Παιδαγωγικού Προσωπικού κ. Πόπης Παγκάλου, του παιδαγωγικού προσωπικού, γονέων και παιδιών.

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του διαβεβαίωσε τους γονείς ότι και φέτος οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά προσφέροντας φροντίδα και αγάπη σε όλα τα παιδιά, ανακουφίζοντας παράλληλα τις εργαζόμενες μητέρες. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Δατσέρη Γιώργο καθώς και την επιτροπή που ενήργησε με δίκαια κριτήρια. Ευχαρίστησε ακόμα το εκπαιδευτικό προσωπικό για το πολύτιμο έργο που προσφέρει, χαρίζοντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης αγάπη, στοργή και φροντίδα στα παιδιά.«Με τις δικές μας θυσίες και με αλλαγή στάσης, με προβληματισμό, με εντιμότητα και με σχέδιο οφείλουμε παραδώσουμε στα παιδιά μας μία καλύτερη ζωή, ελπίζοντας πάντα εκείνα να μπορέσουν να ζήσουν σε ένα κόσμο ευτυχίας, αρμονίας και αλληλεγγύης» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουνενάκης.

Σε ότι αφορά στα παιδιά που δεν απορροφήθηκαν στους παιδικούς σταθμούς, ενημέρωσε τους γονείς ότι έχει ήδη γίνει πρόταση πρόσληψης προσωπικού στο υπουργείο και αναμένεται σύντομα η έγκρισή της.

Και δεύτερον η νέα πτέρυγα, στον 1ο όροφο της Αμμούδας, έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ αναμένεται να γίνει η παραλαβή του εξοπλισμού τον Ιανουάριο. Συνεπώς με την άφιξη του νέου χρόνου πρόκειται να ικανοποιηθούν 100% οι ανάγκες των παιδικών σταθμών.

Τέλος, ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν., η Υπεύθυνη του Παιδαγωγικού Προσωπικού ευχήθηκαν στους γονείς, στα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό, να περάσουν μια χαρούμενη και γεμάτη παραγωγικότητα χρονιά.

 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα