Αθλητισμός | 31.07.2012

Μαχλάς,Τουγλής,Μανουσάκης,Τσαμπουράκης, πλαισιώνουν τον πρόεδρο Πουλινάκη στο νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε σε σώμα.Πρώτο μέλημα η ανεύρεση οικονομικών πόρων.

Σχήμα με 4 αντιπροέδρους και πρόεδρο τον Μάνθο Πουλινάκη, έχει το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ που συγκροτήθηκε σε σώμα την Τρίτη το βράδυ. Οι Μαχλάς,Τουγλής,Μανουσάκης, Τσαμπουράκης, έλαβαν πόστα αντιπροέδρων, ο Χάρης Γεωργακάκης θα είναι ο Γενικός Αρχηγός,ενώ μέλη στη νέα διοίκηση με αρμοδιότητες στα οικονομικά και την εμπορική διαχείριση  θα είναι οι Μιχ. Λελεδάκης και Κώστας Κλάδος. Το 9μελές Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ συμπληρώνει ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην ΠΑΕ ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυριδάκης.

Η μορφή του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. ΟΦΗ έχει ως εξής:

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Μάνθος Πουλινάκης
Α' Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος: Νίκος Μαχλάς
Β' Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Διοίκησης, Οργάνωσης και Οικονομίας: Κώστας Τουγλής
Γ' Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Ασφαλείας - Υπεύθυνος Επικοινωνίας με τους φιλάθλους: Ανδρέας Μανουσάκης
Δ' Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Γηπεδικών Εγκαταστάσεων: Νίκος Τσαμπουράκης
Μέλος & Αναπληρωτής Υπεύθυνος Ασφαλείας: Χάρης Γεωργακάκης
Μέλη: Κώστας Κλάδος, Μιχάλης Λελεδάκης

Ακόμη έγινε  γνωστό ότι ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. κος ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης αναλαμβάνει Υπεύθυνος Ακαδημιών και Τμημάτων υποδομής.

"Ναυαγεί"  η προετοιμασία  στο Καρπενήσι;

Η έλλειψη ρευστότητας αλλά και παικτών καθώς το ρόστερ της ομάδας παραμένει άδειο, φαίνεται να αποτρέπει το ταξίδι στο Καρπενήσι όπου είχε προγραμματιστεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η σκέψη να γίνει η προετοιμασία στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, φαίνεται να κερδίζει πόντους, καθώς ακόμη και 18 χιλ. ευρώ που χρειάζονται για να ταξιδέψει στο Καρπενήσι η κρητική ομάδα, αποτελούν πολυτέλεια.

Η αποστολή του ΟΦΗ επρόκειτο να αναχωρήσει την Τετάρτη, όμως το πιο πιθανό σενάριο, είναι ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί τελικά. Οριστική απόφαση επρόκειτο να ληφθεί την Τρίτη το βράδυ, μετά τη συνάντηση της διοίκησης με το Νίκο Αναστόπουλο.

Ούτε ένα ευρώ παραπάνω στον Σίσιτς

"Oύτε ένα ευρώ παραπάνω στον Σίσιτς". Αυτό αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπου το θέμα του Σλοβένου επιθετικού τέθηκε προς συζήτηση. Ο ΟΦΗ θα περιμένει την Τετάρτη την απάντηση του παίκτη, για το αν αποδέχεται την πρόταση που του έχει γίνει για 70 χιλ. ευρώ το χρόνο, για συμβόλαιο δυο ετών. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Τετάρτη.

Δίνει και...δανεικούς

Ο ΟΦΗ έχει απο ότι φαίνεται την πολυτέλεια να παραχωρεί και δανεικούς παίκτες. Οπως ανακοινώθηκε οι Ντελία και Μπαμπουλάκης παραχωρήθηκαν με την μορφή δανεισμού στην Επισκοπή. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η Π.Α.Ε. ΟΦΗ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Ντελία Αράντο στην Π.Α.Ε. Ρούβας και του ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Μπαμπουλάκη στην ΠΑΕ Επισκοπή. Και οι δύο ως άνω ποδοσφαιριστές παραχωρούνται με δανεισμό διάρκειας ενός έτους».

Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια διαρκείας

Η Π.Α.Ε. ΟΦΗ ανακοίνωσε  την έναρξη της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.

Τιμές εισιτηρίων

Θύρα 1: 100 ευρώ
Θύρα 2 – 3: 300 ευρώ
Θύρα 4 – 5: 120 ευρώ
Θύρα 7: 400 ευρώ
Θύρα 8: 300 ευρώ
Θύρα 9 (VIP): 1000 ευρώ
Θύρα 9: 400 ευρώ

Περίοδοι Πώλησης :

1η Περίοδος Πώλησης
Από την Πέμπτη 2 Αυγούστου  μέχρι και το Σάββατο 11 Αυγούστου θα έχουν δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2011-12 ή να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε ελεύθερη θέση είτε της ίδιας θύρας είτε άλλης θύρας της επιλογής τους. Παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερομένους κάθε διαθέσιμη ελεύθερη θέση.

2η Περίοδος Πώλησης
Την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012 θα απελευθερωθούν όλες οι θέσεις των κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί και θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης :

Το γραφείο της διαχείρισης εισιτηρίων στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης  (είσοδος από την οδό Καντάνου δίπλα στην Θύρα 9 ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2810254674

Ώρες λειτουργίας
Aπό Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 14:00  και  18:00 έως 21:00 και Σάββατο από 10:00 έως 14:00.

Το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 15/08/2012

 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα