Αθλητισμός | 24.03.2014

Οι άψογοι εθελοντές και οι "πρωτάρηδες" διοργανωτές έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους συμβάλοντας στο να ζήσει η πόλη του Ναυπλίου πρώτογνωρες αθλητικές στιγμές

Με τεράστια επιτυχία έληξε ο 1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου με περισσότερες από 3.000 συμμετέχοντες. Στην πόλη του Ναυπλίου για πρώτη φορά στην μακραίωνη ιστορία της διοργανώθηκε Μαραθώνιος δρόμος με χιλιάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Την πρώτη θέση στις γυναίκες και την 45η θέση στην γενική κατάταξη πέτυχε η αθλήτρια  Στέλλα Μαρκάκου του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, με χρόνο 3 ώρες 24 λεπτά ,η οποία έχει τερματίσει και στο Σπάρταθλον του 2013,  Σις γυναίκες επίσης μεγάλη επίδοση πέτυχε και η Βογιατζή Δήμητρα  με χρόνο 03:40:10 και ήταν πρώτη στην κατηγορία γυναικών 45-59 και στην 85η θέση στην γενική κατάταξη Επίσης σπουδαία ήταν και η εμφάνιση των δύο αθλητών μας του Κουτσουπιά Δημήτρη με χρόνο 03:29:27  60 η θέση στην γενική κατάταξη και του Ζαχαριουδάκη Γιάννη με  03:37:17 74η θέση  στην γενική κατάταξηTo Διοικητικό  Συμβούλιο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης συγχαίρει τους αθλητές μας για την μεγάλη τους εμφάνιση.

Οι άψογοι εθελοντές και οι "πρωτάρηδες" διοργανωτές έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους συμβάλοντας στο να ζήσει η πόλη του Ναυπλίου πρώτογνωρες αθλητικές στιγμές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του μαραθωνίου νικητής αναδείχτηκε ο Αλέξανδρος Ράπτης με 2:44:47. Στη δεύτερη θέση ο Βαγγέλης Γκίκας με 2:45:45 και στη 3η θέση ο Κων/νος Ρέτσας με 2:54:28.

Στις γυναίκες η Στέλλα Μαρκάκου του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, η οποία έχει τερματίσει και στο Σπάρταθλον του 2013, τερμάτισε στη πρώτη θέση. Την  2η και 3η θέση κατέλαβαν η Ευγενία Μπουλμετά και η Δήμητρα Βογιατζή αντίστοιχα.

Μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα όλων των αγώνων δρόμου εδώ.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα