Αθλητισμός | 01.08.2015

Από τις 22 ως 25 Σεπτεμβρίου 2016

Στον Άγ. Νικόλαο θα πραγματοποιηθεί 22- 25 Σεπτεμβρίου 2016 το 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δημοσιογράφων (WPCC).

Αυτό επιβεβαιώθηκε χθες στη συνάντηση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Ποδηλασίας Walter Rottiers στο Δημαρχείο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΝ Χάρης Αλεξάκης και Λευτέρης Ραφαϊλάκης. Από πλευράς της διοργάνωσης παρέστησαν επίσης ο διευθυντής του τουριστικού γραφείου «Sports Tours Hellas» Γιώργος Λεβεντάκης (με έδρα τα Χανιά) και ο εκτελεστικός διευθυντής του αγώνα και εκπρόσωπος των Ελλήνων δημοσιογράφων στη διοργάνωση, Βαγγέλης Πετρουλάκης -και οι δυο τους με υψηλές επιδόσεις και μεγάλες διακρίσεις στο άθλημα της ποδηλασίας.

Πρόκειται για ένα διεθνές αθλητικό γεγονός που δίνει στον τόπο που το φιλοξενεί μία ευκαιρία, ευρείας τουριστικής προβολής -πολύ δε περισσότερο, γιατί οι συμμετέχοντες σ’ αυτό είναι και δημοσιογράφοι, εκδότες και ρεπόρτερς, από εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεόραση, ηλεκτρονικά πολυμέσα και πρακτορεία ειδήσεων. Επίσης καλύπτουν ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως ταξιδιωτικό, αθλητικό, οικονομικό, πολιτιστικό, ιστορικό, τοπικό κλπ. ρεπορτάζ. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ευρεία προβολή και μετά το πέρας του πρωταθλήματος με σχετική αρθογραφία σε ευρύ φάσμα μέσων ενημέρωσης των χωρών απ’ όπου προέρχονται.

ΠΗΓΗ: anatolh.com

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα