Κόσμος | 19.12.2013

Αντέγραψε μία σκηνή από καρτούν – Ένοχος και ο παραγωγός της εκπομπής

Τη φρίκη στα χέρια ενός φίλου τους έζησαν δύο μικρά παιδιά στην Κίνα, εξαιτίας ενός δημοφιλούς καρτούν στη χώρα. Ενας δεκάχρονος επιχείρησε να κάψει τα δύο αδέρφια, αντιγράφοντας μία σκηνή του προγράμματος.

Το δικαστήριο έκρινε πως οι κηδεμόνες του δράστη και ο παραγωγός της εκπομπής ευθύνονται εξίσου για το τραγικό περιστατικό. Ο δεκάχρονος έδεσε σε ένα δέντρο τους φίλους του, έναν 7χρονο και τον 4χρονο αδερφό του, και τους έβαλε φωτιά. Αργότερα παραδέχθηκε πως προσπαθούσε να αντιγράψει μία σκηνή από το καρτούν «Xi Yangyang & Hui Tailang». Το μεγαλύτερο αγόρι έπαθε εγκαύματα στο 80% του σώματός του, ενώ το άλλο σε ποσοστό 40%.

Σύμφωνα με το Associated Press, το συγκεκριμένο πρόγραμμα που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές καταγράφει τις περιπέτειες ενός λύκου που κυνηγά μία κατσίκα. Μεταξύ άλλων τη ρίχνει σε βραστό νερό και της κάνει ηλεκτροσόκ.

Επειτα από την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, οι κηδεμόνες του δράστη και ο παραγωγός του προγράμματος θα καλύψουν τα έξοδα για τη νοσηλεία των δύο παιδιών.

iefimerida.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα