Πολιτισμός | 01.08.2012

2 & 3 Αυγούστου

Πέμπτη 2 Αυγούστου

Βραδιά τυροκόμησης κρητικών τυριών

Βραδιά παραγωγής κρητικών τυριών, όπως μυζήθρα, τυροζούλι, κατσοχοίρι και το γνωστό ως «τυρί του βοσκού». Πώς γίνεται η επιλογή του γάλακτος, ο έλεγχος της ποιότητας του, το βράσιμο και το πήξιμο του που δίνει τα ξεχωριστά κρητικά τυριά. Πρακτική εφαρμογή και δοκιμή ζεστής μυζήθρας. 

Παρασκευή 3 Αυγούστου

Όποιος έχει νου και γνώση, πριν πεινάσει θα ζυμώσει!

Βραδιά ζυμώματος παραδοσιακού χωριάτικου ψωμιού για να μάθουν αυτοί που δε ξέρουν και να θυμηθούν αυτοί που έχουν ξεχάσει.

Και οι δύο εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 21.00 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα